Mam problem z zainstalowaniem sterownikĂłw do modemu Thomson Speedtouch (od Neostrady) na ViĹcie 32-bit. Problem polega na tym, Ĺźe sterownikĂłw prawdopodobnie nie ma, bo modem jest za stary, a te, ktĂłre mam na pĹycie od Neo odpalajÄ siÄ tylko na starszych Windowsach.;/ Z tego co w necie znalazĹam, inni teĹź majÄ z tym problem, ale mogÄ zainstalowaÄ sterowniki, tyle Ĺźe później dioda Ĺwieci siÄ na czerwono. A mi, kiedy wĹÄ czam instalkÄ, automatycznie wyskakuje error, Ĺźe dziaĹa ona pod innymi wersjami Windowsa.
Pomóşcie. Nie dziaĹa mi dĹşwiÄk. Gdy wchodzÄ w ustawienia urzÄ dzeĹ audio, jest napisana Ĺźe nie sÄ podĹÄ czone Ĺźadne urzÄ dzenia, mimo iĹź tak na prawdÄ sÄ . MoĹźe to coĹ z kartÄ dĹşwiÄkowÄ ?
GĹoĹniki na pewno dziaĹajÄ , bo jak wĹÄ czam windowsa to sĹychac ten dĹşwiÄk powitalny.
Jak chce wĹÄ czyÄ jakoĹ muze to mi wyskakuje: Nie mozna odtworzyÄ strumienia audio.
BÄdÄ musiaĹ pewnie zdjÄ Ä obudowÄ, zobaczyÄ model karty i pobraÄ sterowniki.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-01-04, 20:28
Czasami przy grach mam komunikat "WystapiĹ bĹad z aplikacjÄ xxx.exe i zostanie ona zamknieta, przepraszamy za kĹopoty, blablabla."- zwykle zmiana sterĂłw nic nie daje. Jest jakaĹ inna metoda na zniwelowanie bĹÄdu ?
Dzisiaj wĹÄ czyĹem pesa i - o dziwo! - dĹşwiÄk dziaĹa. Nie nacieszyĹem sie nim zbyt dĹugo, bo przy prĂłbie wĹÄ czenia muzyki przestaĹ dziaĹaÄ :(
Mam powaĹźny problem z instalacjÄ SP 2 dla systemu Windows XP.
Kilka dni temu musiaĹem instalowaÄ na nowo Windowsa.Niestety na ĹmierÄ wykasowaĹ mi siÄ SP2,przez co nie mogĹem wĹÄ czaÄ wielu programĂłw itp.PostanowiĹem wiÄc,Ĺźe ĹciÄ gnÄ SP2 i zainstalujÄ.Niestety pasek instalacji ZAWSZE zatrzymuje siÄ na "uruchamianie procesĂłw przed tworzeniem punktu przywracania systemu",przez co nie mogÄ ukoĹczyÄ instalacji.PrĂłbowaĹem czyszczenia rejestru,defragmentacji,skanowania dysku,wyĹÄ czania antywirusĂłw i zbÄdnych programĂłw.Nie podziaĹaĹo .Tak wiÄc proszÄ o pomoc!
PS.Windows jest legalny,a SP 2 ĹciÄ gniÄty (takĹźe legalnie).
Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wysłany: 2009-02-01, 11:19
A ja mam problem z legalnoĹciÄ Wina ;p
Od jakiegoĹ czasu na ekranie logowania mam taki napis "UĹźytkownik mĂłgĹ paĹÄ ofiarÄ faĹszowania oprogramowania. W przypadku tej kopii systemu Windows sprawdzenie oryginalnoĹci daĹo wynik negatywny." Tak samo pojawia mi siÄ na pulpicie i co jakiĹ czas wyskakuje popup z informacjÄ "Dodatki do systemu Windows" czy coĹ takiego.
A zaczÄĹo siÄ to dziaÄ zupeĹnie niespodziewanie o.O Co zrobiÄ? (nie chcÄ reinstalowaÄ Windowsa, zresztÄ nie denerwuje mnie to tak bardzo)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum