LubiÄ. To moje pierwsze czasopismo o grach komputerowych. KupowaĹem od pierwszego numeru. Co miesiÄ c. Kurde, wytrzymalbym rok czy dwa, to bym mial prawie wszystkie numery (oprĂłcz jednego, chyba z Maja 2003 albo 2004 - za kare rodzice przestali mi do konca miesiaca kupowac czasopisma ;/)
CyberMyszy zawdziÄczam:
- Forum i to, ze poznalem Was :]
- Jakby nie bylo, zainteresowanie siÄ informatykÄ i internetem (od numeru specjalnego z mnostwem roznych programow)
- Rekina i Lave 3D z podkladka pod myszke :D
I pewnie wiele innych, o ktĂłrych zapomniaĹem.
Cyber mycha nie byĹa taka zĹa.To byĹo czasopismo w ktĂłrym byĹo parÄ fajnych recenzji czasami jeszcze coĹ.To co byĹo na pĹytach to moĹźe maĹa poraĹźka ale nie byĹo tak Ĺşle.
Ta gazetka byĹa skierowana do mĹodszych czytelnikĂłw od 7 do 12 - 13 lat wiÄc starsi siÄgali po np CD-Action.
A teraz mam proĹbÄ jestem tutaj nowy i chcÄ siÄ czegos dowiedzieÄ.Czy jest tutaj któŠkto mi moĹźe wytĹumaczyc dlaczego cybermycha upadĹa?
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-01-02, 11:56
Oj z trzynastolatkow to chyba tylko Szymus___11 czytal CM :PPP
Raymaniac juz pisal czemu upadla. Bo wg. jego skaplikowanych obliczen wynikalo, ze CM przynosila Egmontowi srednie zyski, co sie Egmontowi nie opyla, bo oni tak zeruja na kase, ze zamkneli czasopismo i over.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum