Nick na CM: kahn39/musialmati
Wys³any: 2010-02-07, 18:10
Raymaniac napisa³/a:
Cytat:
I tak, jak nazwales mnie, to powienies nazwac siebie. Sprawdz kto zakladal najwiecej tematow na poczatku istnienia tego forum. Po drugie: przypomnij sobie ile zrobilem projektow dot. forum.
Hmm...przypominam sobie nawet. Szybki import tematów ze starego forum, każdy opisany w dwóch zdaniach. Zaiste, godne podziwu i wysiłku.
Tak, tak, przeniesienie tematow to byl beznadziejny pomysl, lepiej bylo czekac az ktos wymysli jakis i forum bedzie sie rozwijac 5x wolniej.
Raymaniac napisa³/a:
Projekty ? masz na myśli te śmieszne gierki, przez które reszte działów szlag trafił ? A może CMWiki z którego co wyszło, widzi każdy ?
Tak i tak. I jeszcze pare innych, ktore ci z pewnoscia przeszkodzily.
Raymaniac napisa³/a:
A co do nazywania siebie...hmm..jakoś nie widzę, żebym narzekał, że nic sie nie dzieje, bo nie narzekałem. To jak ty zacząłeś smęty
Nie zaczynalem zadnych smetow, to chyba sobie wymysliles.
Raymaniac napisa³/a:
o dziwo dopiero ja z całego forum ruszyłem dupe i znaczna reszta póki co poszła za przykładem. Wiec czy ci sie to podoba, czy nie, spierdalaj ;*
...Tak wielka jest laska pana dla jego czcicieli... Mi tam "zastoj" nie przeszkadzal, nie zauwazalem go.
Raymaniac napisa³/a:
A także small, pizdowaty vito i paru innych ale nie czepiajmy sie szczegółów
Nick na CM: Raymaniac
Wys³any: 2010-02-07, 18:56
Cytat:
Tak, tak, przeniesienie tematow to byl beznadziejny pomysl, lepiej bylo czekac az ktos wymysli jakis i forum bedzie sie rozwijac 5x wolniej.
Ależ ja nie mówie, że to był beznadziejny pomysł. Ale jesli twoje "wielkie" zaslugi to tego typu metoda kopiuj-wklej, to lepiej nic nie pisz wiecej, bo cie śmiechem zabije
Cytat:
Tak i tak. I jeszcze pare innych, ktore ci z pewnoscia przeszkodzily.
No, gdyby nie ty, byłbym o krok od zdobycia świata a forum wtedy pochłonęłaby ciemnośc a ty sukinsynu mi przeszkodziłeś, nienawidze cie
Cytat:
Mi wystarczyły twoje durne ostatnie wypowiedzi, jakobym ja był winny zastojowi (no, temu też jestem winny, że nic nie pisaliście). Zreszta, nie powiesz mi, że nie jęczałeś po zamknieciu spamu słodziutki.
Cytat:
Mi tam "zastoj" nie przeszkadzal, nie zauwazalem go.
To na chuj sie wypowiadasz ?
Cytat:
...Tak wielka jest laska pana dla jego czcicieli...
Jak śmiesz pytac ? Przeciez rozpracował układ i uratował forum od zagłady przed Saur....znaczy sie, moimi ciemnymi interesami. Idz sie za kare wychłostac pogrzebaczem, taka niewiedza powinna być karana
Nick na CM: Raymaniac
Wys³any: 2010-02-07, 20:25
Nie popadajmy w przesadyzm, trudno, żeby twórca był w pełni obiektywny i żalu za to nie mam. Co nie zmienia faktu, że CMWiki to taki autolans musiała z wciskaniem jego twórczości gdzie sie da
No cóż,skoro to ty się do niego bardzo przyczyniłeś...
(jakby co - bitwy i wszystko jasne )
To nie moja wina, ze ludzie pozgapiali sobie.
Prof. Worminkle napisa³/a:
Cytat:
I forum będzie zalewać kupa spamu 5x wolniej...
Tak, sam jestes kupa spamu. Zwyczajne tematy. Nie mozesz wymagac na forum samych filozficznych tematow ;f
[quote="Raymaniac"Przeciez rozpracował układ i uratował forum od zagłady przed Saur....znaczy sie, moimi ciemnymi interesami.[/quote]
No wlasnie nie uratowalem, niestety.
Raymaniac napisa³/a:
Cytat:
Ależ ja nie mówie, że to był beznadziejny pomysł. Ale jesli twoje "wielkie" zaslugi to tego typu metoda kopiuj-wklej, to lepiej nic nie pisz wiecej, bo cie śmiechem zabije
Dawaj.
Raymaniac napisa³/a:
Cytat:
Mi wystarczyły twoje durne ostatnie wypowiedzi, jakobym ja był winny zastojowi (no, temu też jestem winny, że nic nie pisaliście). Zreszta, nie powiesz mi, że nie jęczałeś po zamknieciu spamu słodziutki.
Nie winny zastojowi, tylko winny spamowisku. Small o zadnym zastoju tez nie pisal. Jeczalem po zamknieciu Spamu, so? Znow bedziesz drazyl ten temat, ktory ma czuja do rzeczy?
Raymaniac napisa³/a:
Cytat:
Co nie zmienia faktu,że to ty zasiałeś ziarno tej głupiej gry
Cytat:
Przed czym? Przed kim? Czy ja coś przegapiłem? :P
Jeżeli naprawdę uważasz,że jesteś jakimś obrońcą forum,to cię śmiechem zabiję
Cytat:
Nie winny zastojowi, tylko winny spamowisku. Small o zadnym zastoju tez nie pisal. Jeczalem po zamknieciu Spamu, so? Znow bedziesz drazyl ten temat, ktory ma czuja do rzeczy?
Ale to twoje spamowisko było przyczyną zastoju na forum
Na to on ci odpowie "ssaj". ;p Niestety na to ("jechanie") sobie trzeba zasłużyć ;*
Cytat:
<kaszle_i_dławi_się> NIE TWOJA?! TO kutwa CZYJA?! Straciłem niestety nerwy (omen opanuj się :/)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I forum będzie zalewać kupa spamu 5x wolniej...
Tak, sam jestes kupa spamu. Zwyczajne tematy. Nie mozesz wymagac na forum samych filozficznych tematow ;f
ŻE CO kutwa?! Doprowadzasz mnie do szewskiej pasji i powinieneś wiedzieć, że jest źle. WTF?!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dawaj.
Trzymajcie mnie, bo zaraz mu urwÄ™ kabel od internetu :/
Cytat:
Cytat:
Cytat:
RAY WINNY SPAMOWISKU?! Ray chyba go wspólnie śmiechem zabijemy
Kto zaczął spam ten winny. Więc mogę tylko zacytować Damianera :) : Ty głupi wariacie. I jeszcze mówisz innym, że są nienormalni a ty jesteś normalny? Ty zakompleksiony głupi śmieciarzu, baranie, wyjęty spod klosza G�UPKU! O urąbało mi się niestety. Tania dziwko
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wys³any: 2010-02-09, 19:46
cyckii napisa³/a:
Ale z tym przypadkowym miotaniem obelg to sie troche opanujcie, administracja czuwa... Nie przesadzacie z lekka? Wiadomo, ze Musial aniolkiem nie jest, emocje ponosza, itp. ale ten zjazd z wyzwiskami to juz przesada, tym bardziej, ze nie zasluzyl na niego az w takim stopniu ;f Parafrazujac Freda: "To tylko pierdolone forum, a wy zachowujecie sie, jakby krzywdzil wasza matke." Pomyslcie nad tym, nim znikniemy. Mam nadzieje, ze postaracie sie kontynuowac dyskusje na bardziej kulturalnym poziomie ;f
=)
Btw musielismy czekac na wyzwisko kogos innego, niz Raya? ;]
Ciekawe gdzie ja napisalem, ze ktos jest nienormalny. To tylko w moja strone leca wyzwiska, a z mojej w tym temacie chyba ani jednego(?).
omen napisa³/a:
Cytat:
Cytat:
Ssialbys.
Cytat:
Nie
I ty się potem dziwisz,że po tobie jadą? ;p
Na to on ci odpowie "ssaj". ;p Niestety na to ("jechanie") sobie trzeba zasłużyć ;*
Jestes fajny, naprawde.
omen napisa³/a:
ŻE CO kutwa?! Doprowadzasz mnie do szewskiej pasji i powinieneś wiedzieć, że jest źle. WTF?!
To moze juz ktos mi wyjasni o co omenowi chodzilo? :D Btw wciaz jestes fajny.
omen napisa³/a:
Trzymajcie mnie, bo zaraz mu urwÄ™ kabel od internetu :/
Fajnosc rosnie...
omen napisa³/a:
RAY WINNY SPAMOWISKU?! Ray chyba go wspólnie śmiechem zabijemy
...Jestes naprawde bliski osiagnieciu szczytu...
omen napisa³/a:
Ty głupi wariacie. (...) Ty zakompleksiony głupi śmieciarzu, baranie, wyjęty spod klosza G�UPKU! O urąbało mi się niestety. Tania dziwko
Ahhh! Niestety, przegrales, o jedno wyzwisko za malo. Powtarzaj poziom od nowa.
Necron napisa³/a:
Cytat:
Ssialbys.
Cytat:
Nie
I ty się potem dziwisz,że po tobie jadą? ;p
O ile 'ssialbys' nie jest powodem do zjazdow, to 'nie' juz tak. Tak, rozpedzilem sie za bardzo.
Necron napisa³/a:
Cytat:
Co nie zmienia faktu,że to ty zasiałeś ziarno tej głupiej gry
Nonkonformizm plx
Necron napisa³/a:
Cytat:
Przed czym? Przed kim? Czy ja coś przegapiłem? :P
Jeżeli naprawdę uważasz,że jesteś jakimś obrońcą forum,to cię śmiechem zabiję
1. Przed Raymaniaciem, cyckii, smallem, Wielem i Ardalionem.
2. NIE JESTEM, bo mi sie NIE UDALO.
Necron napisa³/a:
Cytat:
Ale to twoje spamowisko było przyczyną zastoju na forum
Jeszcze raz mam powtorzyc, ze nie marudzilem, ze jest zastoj na forum?
Nick na CM: smalltomasz
Wys³any: 2010-02-09, 20:02
Wow, myślałem, że w rzucaniu mięsa nikt nie przebije Raya, a tu zonk. Chłopaki, poluzujcie poślady, bo swoją aktywność w dziale spam mieliście.
@Musiał: co takiego niebezpiecznego dla forum robiłem, że musiałeś je bronić przede mną?
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum