cybermycha... pamietam wspaniaĹe czasy jak przejrzaĹem kolekcje gazet brata i tam bylo duzo starych numeruw i strasznie mi sie podobaĹy. Szkoda ze gazeta juz nie wychodzi
_________________ podpisu nie ma, wykup soie reklame xd
Witam wszystkich! Czasy ĹwietnoĹci forum cybermychy to byĹy...piÄkne czasy;) I masa wspomnieĹ. I wiele fajnych znajomoĹci. I duĹźo czasu spÄdzonego na pisaniu. Nie wiem czy ktoĹ mnie z obecnych tutaj kojarzy. Zawsze byĹem pod tym samym nickiem. A moja forumowa aktywnoĹÄ przypadaĹa na czasy fr3men'a, Zelgadisa i rvm'a (vel Willie). ChociaĹź byĹem z forum juĹź dawniej, gdy bardzo duĹźo na forum udzielaĹa siÄ m.in. Rewelka, snakee9, Interf@n czy _Kocio_
Powiem, Ĺźe ĹmiechĹem. Wchodzisz do tematu, a tu TwĂłj bardzoooo stary nick w pierwszym poscie (sorry omen, ale nie kojarze!). Nawet nie pamiÄtam, ktĂłre to lata byĹy. W Poznaniu pierwszy raz wylÄ dowaĹem za czternastaka jakoĹ, wiÄc 2004-2005 na to wychodzi. GĂłwniarz peĹnÄ gÄba, a teraz inĹźynier :D
ZaczÄĹo siÄ od niewinnego trollu z gygaxem, <ptakiem>, czy jakie tam nicki jeszcze miaĹ ten gej.
SkoĹczyĹo siÄ na w sumie doĹÄ waĹźnej osobie w Ĺźyciu.
Z tego co przejrzaĹem, to pamiÄtam stÄ d Agiss (dziwne!), maĹego tomka, snejka, serenity, eowine, miodzia i fremena.
Zabawnie byĹo :> ktoĹ moĹźe przesiaduje we WrocĹawiu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum