Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2012-08-06, 20:55
Wielokropek napisał/a:
Nie moja wina, Ĺźe twĂłj kochany Muniek to dupek, ktĂłry nie zna sie na muzyce i nie umie ĹpiewaÄ, PS to prawda.
PS To prawda. Tzn. nie wiem czy siÄ nie zna na muzyce, ale ponoÄ (nie sĹyszaĹem tego) powiedziaĹ coĹ w stylu "Europe to czuj". W ogĂłle on jest typkiem, ktĂłrego odpowiedzi w wywiadach sÄ takie pro i sobie myĹlÄ "ale spoko ziom". No ale kurde, mogÄ mu odpuĹciÄ nielubienie Europe, ja teĹź wielu rzeczy (klasycznych) nie lubiÄ.
Nie moja wina, Ĺźe twĂłj kochany Muniek to dupek, ktĂłry nie zna sie na muzyce i nie umie ĹpiewaÄ, PS to prawda.
PS To prawda. Tzn. nie wiem czy siÄ nie zna na muzyce, ale ponoÄ (nie sĹyszaĹem tego) powiedziaĹ coĹ w stylu "Europe to czuj". W ogĂłle on jest typkiem, ktĂłrego odpowiedzi w wywiadach sÄ takie pro i sobie myĹlÄ "ale spoko ziom". No ale kurde, mogÄ mu odpuĹciÄ nielubienie Europe, ja teĹź wielu rzeczy (klasycznych) nie lubiÄ.
Na koncercie w Wawie rzuciĹ przeĹmiewcze "czekacie na Europe? Mieli kiedyĹ taki jeden fajny przebĂłj. Teraz gram ja". Cos w tym rodzaju, troszke zostal wygwizdany. NaleĹźaĹo mu sie to co dostaĹ we WrocĹawiu.
Wysłany: 2012-09-21, 18:23
W ogĂłle, to jeĹli forum odĹźywka, to muszÄ w tym temacie napisaÄ to, o czym poinformowaĹem juĹź chyba z milion ludzi - pierwsza pĹyta RATM-u pt. "Rage Against The Machine" jest, kutwa, geniuszem. SĹuchajÄ c jej pierwszy raz w autobusie, wgniotĹa mnie w fotel i przez caĹoĹÄ sĹuchania jej nie mogĹem siÄ nadziwiÄ, Ĺźe sĹyszÄ coĹ takiego, czego nikt wczeĹniej nie stworzyĹ. Taka klasa. Jest to chyba najlepsza pĹyta, jakiej sĹuchaĹem. Przy okazji oczywiĹcie jedna z moich ulubionych. Co prawda, nie kaĹźdy utwĂłr mi siÄ podoba, ale nie to jest najwaĹźniejsze. Klimat i kompozycja albumu jako caĹoĹci... mniam! All of which are American dreams.
ja lubie takie rozne fajne rytmy np hip hop rap regee bo to jest takie fajne rytmicne i madre teksty o zyciu ma a te bibery i inne nergale to jest okropne i niesmieszne
_________________ podpisu nie ma, wykup soie reklame xd
Wysłany: 2012-09-26, 19:28
Kings Of Leon - "Only By The Night" - godne polecenia w czuj, dobry alternatywny (nieraz indie) rock. JuĹź chyba samÄ reklamÄ dla tego albumu jest fakt, Ĺźe poĹowa to hity sprzed kilku lat. A druga poĹowa chyba teĹź warta poznania ;)
Wysłany: 2012-10-03, 16:20
Nowa pĹyta Muse'a, "The 2nd Law" to zupeĹnie ciekawa pĹyta. ChociaĹź nie znajdziemy tam tak ciekawych kompozycji, jakie mogliĹmy usĹyszeÄ na starszych albumach, jak Knights of Cydonia, czy New Born, to jest tutaj masa muzyki, ktĂłrej siÄ wczeĹniej nie sĹyszaĹo, bo po prostu nikt tak nie gra. Na albumie znajdziemy ze 2 ZUPEĹNIE NOWE GATUNKI. WyĹoniĹbym tu poĹÄ czenie new progu (czyli ogĂłlnie tego, co gra Muse, ich unikalny styl) z dubstepem oraz new progu z funkiem. PĹyta jest dobra, warta odsĹuchania, chociaĹź nie jestem jej wielkim fanem. MoĹźe mi siÄ zmieni. Wg mnie za duĹźo utworĂłw jest opartych na wokalu, a maĹo jest instrumentalnych riffĂłw. Szkoda. I tak pochwaĹa za koncepty.
Wysłany: 2012-11-04, 15:45
ZdziwiĹem siÄ, Ĺźe taka dobra jakoĹÄ instrumentĂłw, a wokalu taka sĹaba. PostanowiĹem wiÄc sprawdziÄ jak to jest w innych piosenkach, wĹÄ czyĹem "Czuj ci w gĂłwno w dupÄ tobie", czy jakoĹ tak i... hahaha, Ĺmieszne. Ale te podkĹady to chyba z neta? I to ilu goĹci robi, 1-2?
Jason Newsted zaĹoĹźyĹ konto na YT, fanpage na FB i Twitterze oraz stronÄ internetowÄ newstedheavymetal.com Jaki to ma cel? Chce po prostu dzieliÄ siÄ swoimi poczynaniami ze swoimi fanami. NiezĹa inicjatywa, sam "daĹem suba", polubiĹem fanpage i ĹledzÄ jego "ÄwierkniÄcia". Polecam :)
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2012-11-17, 19:36
musialmati napisał/a:
ZdziwiĹem siÄ, Ĺźe taka dobra jakoĹÄ instrumentĂłw, a wokalu taka sĹaba. PostanowiĹem wiÄc sprawdziÄ jak to jest w innych piosenkach, wĹÄ czyĹem "Czuj ci w gĂłwno w dupÄ tobie", czy jakoĹ tak i... hahaha, Ĺmieszne. Ale te podkĹady to chyba z neta? I to ilu goĹci robi, 1-2?
ZaleĹźy od utworu, generalnie najwiÄkszy skĹad w jakim montowali to byĹy 4 osoby (albo 5, nie pamiÄtam), niektĂłre nagrywano w 2-3 - a nie dam gĹowy czy "razu pewnego" nie bylo nagrywane w pojedynke.
OdwaĹźyĹem siÄ ĹciÄ gnÄ Ä album Lulu. Bardzo specyficzny. MoĹźna go wyczuÄ dopiero wtedy gdy przesĹucha siÄ caĹoĹÄ. Ĺwietny klimat. PodtrzymujÄ swoje zdanie co do wokalu Reeda lecz nie do koĹca - czasem brzmi dobrze, czasem nie. W ogĂłle jest na forum ktoĹ kto sĹucha polskiego hip-hopu? Szukam zespoĹĂłw podobnych do 52D. K44 i Paktofoniki zupeĹnie nie czujÄ, nie sĹyszÄ tam niczego genialnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum