52D - zaleĹźy ktĂłry okres wolisz, jeĹli lubisz pĹytkÄ T.R.I.P. to na pewno spodoba Ci siÄ Hans Solo (nawet jak nie to sprawdĹş) O.S.T.R? MyĹlÄ, Ĺźe warto obadaÄ. DonGuralEsko (tylko to takie pitolenie o niczym, bo to bragga, ale ja bardzo lubiem) ? CoĹ sobie przypomne to powiem :P
52D mam caĹe wiÄc luz ;) O Guralu i O.S.T.R w sumie zapomniaĹem, dziÄki za przypomnienie. Wgl. to uczucie gdy odkrywasz, Ĺźe Hans jest w Luxtorpedzie :D
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2013-01-03, 21:03
Wczoraj z nudĂłw zapuĹciĹem sobie RMF Nippon na necie (xD) i w sumie poza tonÄ kitajcowych piosenkarek nagle wpadĹo mi w ucho coĹ, co mnie nawet zainteresowaĹo, czyli X Japan.
Pierwszy raz chyba stwierdzÄ, Ĺźe JapoĹczycy dostarczyli mi naprawdÄ ĹadnÄ piosenkÄ, ktĂłra dodatkowo mocno zalatuje mi Aerosmithem. Podobnie zresztÄ jak reszta ich kawaĹkĂłw ktĂłre obecnie przesĹuchuje.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2013-01-12, 23:51
"Renegades" RATM-u mogĹoby byÄ zrobione znacznie lepiej. Jest za duĹźo naparzania, mastering w niektĂłrych miejscach to WTF (w sensie: trochÄ rozpieprza gĹoĹniki), kompozycje znacznie bardziej banalne niĹź na pierwszej pĹycie (pozostaĹych nie znam), dwie piosenki zupeĹnie bez sensu ("Beautiful World" i "In My Eyes"), brak takich epickoĹci, jak Know Your Enemy, a poza tym te piosenki to covery, wiÄc jeszcze gorzej wpĹywa to na caĹoĹÄ. Jest kilka miĹych pioseneczek i tak, rapkorowcy powinni lubiÄ.
Wysłany: 2013-07-15, 20:46
Daft Punk to nie jazz <XD>
Tak apropo RATM-u, to przesĹuchaĹem The Battle Of Los Angeles. OkazaĹa siÄ kolejnÄ , obok debiutanckiej, epickÄ pĹytÄ . Ta jednak nie zmieniĹa mojego Ĺźycia - ale pewnie tylko dlatego, Ĺźe debiutanckÄ sĹyszaĹem wczeĹniej.
Wysłany: 2014-02-16, 23:56
Daft Punk to nie jazz <XD>
Tak apropo RATM-u, to przesĹuchaĹem Evil Empire, czyli ostatniÄ pĹytÄ tego zespoĹu, ktĂłrÄ miaĹem do przesĹuchania. No i stwierdzam, Ĺźe oni skakali stylami, najpierw nagrali pĹytÄ w stylu #1, drugÄ w stylu #2, trzeciÄ w stylu #1 i ostatniÄ znowu w styl #2. Styl #1 jest znacznie ciekawszy, styl #2 bardziej punkowy, przeznaczony chyba dla rozszalaĹej mĹodzieĹźy. Ale i tak cwaniaczki siÄ postarali na tyle, Ĺźe utwĂłr z Evil Empire poszedĹ na dzwonek w komĂłrce. Tyle Ĺźe ja na dzwonek nie wybieram super piosenek, tylko wporzo piosenki, ktĂłrych nie uwielbiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum