Wysłany: 2009-04-18, 17:04 [Pogaduszki] Sytuacje - gra
Piszemy pytanie co byĹcie zrobili w danej sytuacji, a kolejna osoba na nie odpowiada i zadaje nastÄpne.
Koledzy wyjmujÄ w szkole z plecaka wĂłdke. Co robisz?
Ostatnio zmieniony przez baczus 2009-05-05, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
Sprowadzam kumpli i robiÄ taka imprÄ Ĺźe klÄkajcie narody. :evil: :mrgreen:
Grasz w CoD 4, jesteĹ ostatniej misji, nie zapisaĹeĹ gry, nagle zabierajÄ na 10 sek prÄ d. Musisz zaczynaÄ grÄ od nowa, mimo Ĺźe mÄczyĹeĹ siÄ z niÄ 2 tygodnie. Co robisz?
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-04-18, 20:46
ZnajÄ c Ĺźycie psiocze na Boga <opcjonalnie: WrÄcz przeciwnie, ale zbytnio nie wierzÄ, Ĺźeby byĹo mnie na to staÄ>, psiocze na wszystkich, strzelam w pysk kazdemu kto mojego psioczenia nie jest w stanie tolerowaÄ. Jak zabraknie mi osĂłb do psioczenia to psiocze na siebie, siedzÄ c az do pogrzebu w swoim pokoju, ĹźywiÄ c sie tym co wygrzebie z klawiatury.
Opuszczasz swojÄ druga poĹĂłwke, bo tak poprostu uwazaleĹ za sĹuszne, chociaĹź wciÄ Ĺź uwazasz, Ĺźe jako partner ta osoba byĹa Ĺwietna. Jak jej to tĹumaczysz ?
Fajny z ciebie man, ale heeeloooĹ, sĹaby w Ĺóşku.xD
A tak na serio - wytĹumaczyĹabym, Ĺźe to nie tego teraz potrzebujemy i musimy wreszcie ruszyÄ siÄ z miejsca.
Podczas szkolnego obozu, ktoĹ wchodzi do Ĺazienki, kiedy nago bierzesz prysznic, robi zdjÄcie i wywiesza na wszystkich drzewach koĹo namiotĂłw. Co robisz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum