Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2012-09-10, 20:34
To nie vlogi. Ale to bÄdzie dobry temat :DDDD Denerwuje mnie to, Ĺźe nagrywa o RPG, ktĂłrych nie rozumie za bardzo, poza tym te gry sÄ bardzo nudne do oglÄ dania, 0 akcji i ogĂłlnie wychodzi trochÄ czujnia ;p Ale, kutwa, Klocuch mĂłj ziomek
Ja osobiĹcie Klocucha nie oglÄ dam na bieĹźÄ co, ale jeĹli jest siÄ uĹźytkownikiem internetĂłw to nie moĹźna nie zobaczyÄ jego najpopularniejszych filmikĂłw. Genialny troll moim zdaniem. ĹšrĂłdĹo pieniÄĹźnych memĂłw.
Wysłany: 2012-09-10, 21:24
SAM JESTEĹ TROLL, KLOCUCH TO NIE TROLL.
Cytat:
jeĹli jest siÄ uĹźytkownikiem internetĂłw to nie moĹźna nie zobaczyÄ jego najpopularniejszych filmikĂłw
Kutwa, na szczÄĹcie moĹźna, bo tego nie byĹo jeszcze na Ĺźadnym kwejku, ani nic. I jak dobrze... JeĹli kiedyĹ siÄ pojawi, to bÄdzie koniec, pewnie przestanie mnie to ĹmieszyÄ, jak zobaczÄ kogo w mojej szkole to bawi...
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2012-09-10, 23:58
W sumie kwestionowaĹbym czy klocuch to troll. Z jednej strony jestem pewien, Ĺźe niektĂłre nazwy czyta zle celowo, z drugiej sam proces grania i komentowania... musiaĹby byÄ z niego naprawdÄ zdolny skurczybyk Ĺźeby tak graÄ przed widowniÄ juĹź w podstawĂłwce.
Wysłany: 2012-09-11, 20:27
WrzuciĹ blota niedawno. Ale sĹaaabo, prawie nic nie przeszedĹ i w sumie niewiele powiedziaĹ... Kutwa, ale bÄdzie dobrze. PrzecieĹź niedawno bardzo udana recenzja szlepink doks wskazuje na to, Ĺźe jeszcze pojawi siÄ coĹ pokroju recki o hary poteĹźe.
Jestem wielkim fanem Klocucha, chociaĹź mam wraĹźenie, Ĺźe ostatnio poziom jego filmĂłw spada... WyjÄ tkiem byĹo Szlepink Doks, takto to troche nudnawe.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2012-09-12, 21:48
Wydaje mi sie, Ĺźe wszystko zaleĹźy od gry w ktĂłrÄ gra. Jesli gra w jakÄ Ĺ bardzo nawalanke podrĂłbÄ GTA albo platformĂłwki Hary Potery to ma z tego wiecej frajdy i bardziej sie emocjonuje niĹź przy FPS-ie albo RPG-u, ktĂłrych nie rozumie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum