Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2012-09-15, 17:57 Kolekcje
ZdziwiĹem siÄ, Ĺźe nie ma takiego tematu. Ale nie ma, wiÄc zakĹadam.
Mam jednÄ kolekcjÄ z prawdziwego zdarzenia i pewnie bÄdÄ kontynuowaĹ jej rozwĂłj do koĹca Ĺźycia - jest to kolekcja pĹyt z muzykÄ , ktĂłrÄ na powaĹźnie rozpoczÄ Ĺem 2 lata temu. Na tÄ minutÄ mam 39 swoich albumĂłw. MyĹlÄ, Ĺźe jest to dobry wynik. Z ciekawostek mogÄ powiedzieÄ, Ĺźe jeden z albumĂłw mamy "w domu" w trzech egzemplarzach - jeden mĂłj, jeden taty, jeden mamy. Jest jeszcze jeden taki, ktĂłry mam jeden ja i jeden moja mama.
Chyba ksiÄ Ĺźki, ale niezbyt duĹźo - swoich wĹasnych bÄdzie okoĹo 50. GdzieĹ na strychu leĹźy ponad setka komiksĂłw z Kaczorem Dolanem. I to chyba tyle.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2012-09-15, 20:28
Kolekcja? Hmm... ksiÄ Ĺźki, gry, ale przede wszystkim figurki postaci filmowych/growych - liczy kilkadziesiÄ t sztuk, od takich dostepnych w marketach po limitowane serie w liczbie 300 figurek na caĹy Ĺwiat (albo takich nie sprzedawanych w ogĂłle, tylko rozdawanych np. dziennikarzom). Jestem z niej dumny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum