Ja ma zamiar iĹc na czystÄ biologiÄ. A potem ptaszki, Ĺźuczki etc, czyli przyrodnik :P OczywiĹcie jak w koĹcu zacznÄ siÄ uczyÄ, w co szczerze wÄ tpiÄ.
Jeszcze macie czas na takie przemyĹlenia...ale ja chyba powinnam zaczÄ Ä siÄ zastanawiaÄ odnoĹnie matury i studiĂłw.xP I wĹaĹnie pod uwagÄ biorÄ biotechnologiÄ, a najprawdopodobniej zdajÄ matmÄ i biologiÄ.
Ostatnia rzecz, wliczajÄ c historiÄ i geografiÄ, ktĂłrÄ bym zdawaĹa na maturze. BLEH!
Ja na matfizie siedzÄ od wrzeĹnia i siÄ zastanawiam czy aby na pewno jestem normalna robiÄ c to i nie lubiÄ c fizyki. A marzy mi siÄ Polibuda PoznaĹska i architekturaa, ale to zobaczymy bo kto tam wie co mi odwali ;p
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-01-02, 14:13
Skoncze LO na profilu Polski Historia, potem skieruje sie w kierunku studiĂłw prawniczych i ewentualnie dodatkowo na coĹ jeszcze, gĹÄbszych pomysĹĂłw pĂłki co nie mam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum