| FAQ | Szukaj | U¿ytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Głupie/śmieszne rzeczy,jakie robiliście w dzieciństwie?
Autor Wiadomo¶æ
Necron 
TRANSILVANIAN HUNGEER!

Nick na CM: Necron
Sk±d: WszechÅ›wiat
Wys³any: 2009-07-07, 15:38   GÅ‚upie/Å›mieszne rzeczy,jakie robiliÅ›cie w dzieciÅ„stwie?

No właśnie. Jakich głupot narobiliście w dzieciństwie?
Ja jak byłem mały,to wraz z kolegą robiłem ukrzyżowania ludzikom z papieru xp.
Wyglądało to tak:
Braliśmy paczkę gwoździ i młotek,wycinaliśmy papierowego gościa i sru go do drzewa :p
Do dziś te papierówki wiszą :}

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Sk±d: Z Nienacka
Wys³any: 2009-07-07, 15:59   

Jak byłem mały lubiałem rysowac (do dzis lubię ;P) i kiedyś przypadkiem w me rączki trafił marker z farbą olejną. Przy rysowaniu rozlał sie na biurko, a ja bojąc sie powiedzieć pobiegłem po nóż, żeby zdrapać (szybko zasychało cholerstwo ;P) farbę. Blat nadawał sie do wymiany. O dziwo, kary jakoś uniknąłem.

kijodszczotki 

Sk±d: pzn
Wys³any: 2009-07-07, 16:15   

ja przyczepiałam się Bratu do nogi i nie puszczałam przez kilka godzin.

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Sk±d: stamtÄ…d -->
Wys³any: 2009-07-07, 18:47   

Ja ukradłem tacie farbe i pomalowałem ściany domu od zewnątrz, ślady są nadal. A poza tym mówiłem śmieszne rzeczy, zamiast "herbate" to "ape", zamiast "chipsy to" "pepy" i takie tam inne :D

lsudny 

Nick na CM: DJ_Pekka 19
Sk±d: about:blank
Wys³any: 2009-07-07, 20:02   

Ja kiedyś namalowałem buźkę na ścianie w łazience (mamy tam panele drewniane, teraz tego nie widać bo malowanie było) i się tłumaczyłem jakieś pół godziny :D

Więcej grzechów nie pamiętam :DD

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Sk±d: Z Nienacka
Wys³any: 2009-07-08, 10:17   

Gdy byłem w podstawówce czekaliśmy z kumplem na szkolną dyskoteke, miała się zacząc za jakaś godzine i szkoła była pusta. Usiedliśmy w korytarzu do sklepiku szkolnego i zgasiliśmy światła. Po czasie usłyszeliśmy czyjeś głosy i byliśmy pewni, że to jakiś inny kumpel. Zaczailiśmy sie za rogiem. Osobnik wszedł do korytarza, nie zapalił światła, ale szedł dalej. Nagle wyskoczyliśmy z głośnym "Bu!" tuż przed nosem tejże osoby. To była nauczycielka. Jej krzyk było słychać na pół szkoły podobno ;P

rafikomp 
TurboDymoMan

Sk±d: o tam ---->
Wys³any: 2009-07-08, 13:15   

Ja jak chodziłem do przedszkola to pomazałem ściany w swoim pokoju, a potem szedłem do mojej mamy i mówiłem jej, że moja siostra maże po ścianie.O dziwo mama mi wierzyła przez kilka miesięcy do póki mnie nie złapała :P.A rysunki zostały na długoooo(już ich nie ma, bo było tapetowanie :( ).

Wielokropek 
Glamrocker

Nick na CM: ...
Sk±d: PÅ‚ock
Wys³any: 2009-07-14, 07:27   

cyckii napisa³/a:

- Dziwnie mowilam na niektorze rzeczy, np. na kaktusa mowilam "kaptus", a na hipopotama "hopipikotam".

Nie pobijesz mnie - na czekoladę Wedel móiłem Dakum dakum tiku takum, tak samo jak na Fordy, bo miały podobne loga ;P Na helikopter móiłem hihikopter i jeszcze jakieś inne rzeczy.

cyckii napisa³/a:
- Nigdy nie chcialo mi sie wylaczac gier, windowsa jak nalezy (nadal jestem bardzo niecierpliwa i leniwa, ale wylaczam z poziomu systemu :) ), wiec szlam na latwizne i zawsze wylaczalam z powera, po czym dostawalam sroga reprymende od ojca.

A dlaczego? :0 Jak tak wyłączam czasem.

lsudny 

Wys³any: 2009-07-14, 08:32   

Wielokropek napisa³/a:
cyckii napisa³/a:

- Dziwnie mowilam na niektorze rzeczy, np. na kaktusa mowilam "kaptus", a na hipopotama "hopipikotam".

Nie pobijesz mnie - na czekoladę Wedel móiłem Dakum dakum tiku takum, tak samo jak na Fordy, bo miały podobne loga ;P Na helikopter móiłem hihikopter i jeszcze jakieś inne rzeczy.

Ja mówiłem zamiast "zielone" to "ledente", "gorące" to "guśkie" czy coś takiego, więcej nie pamiętam, ale ogólnie dużo tego pewnie było :)

Cytat:
A dlaczego? :0 Jak tak wyłączam czasem.

Ja też :P

rafikomp 
TurboDymoMan

Wys³any: 2009-07-14, 10:27   

Ja na koperty mówiłem ''doperdy'' na samochody marki renault(czy jakoś tak)''loleno'', a zamiast ''ratunku na pomoc'' mówiłem ''rakuku popo''.

baczus 
Administrator
Revolutionaries Wait

Nick na CM: hejo
Sk±d: Zakopane/Kraków
Wys³any: 2009-07-14, 20:29   

Ja pamiętam, że wziąłem kiedyś cement z garażu i kleiłem jakieś tam kamienie. Dziwne słowa to mówiłem na pewno ale nie pamiętam ich ;(

jak przypomnÄ™ coÅ› jeszcze to napisze

omen 
Thing That Should Not Be

Nick na CM: omen10
Sk±d: Nie wiem
Wys³any: 2009-07-14, 22:58   

Na telewizor mowilem Tizol :D Zdzieralem kawalkami tapete xD Oraz zakleilem naklejkami biurko (na co rodzice nie reagowali :D Bylem jeszcze maly :) O jeszcze cos. Glaskalem psa po nosie. Rezultat? Chaps, i na szczescie drasniecie. przebielm kamieniem plastikowy dach na tarasie (daj kamjenia!) wjezdzalem na ow taras rowerkiem przez co aluminiowe listewki ozdobne sie pogiely. W wyniku zjezdzania w paru miejscach nawet plytki pekly :D Jak mnie i mame wypisali ze szpitala i juz bylismy z mieszkaniu (do 4 roku zycia miastowy ;) to tata wrocil z pracy. Kcialem sie przywitac ale pech chcial ze oparlem sie dloniami o rozgrzana klape od piekarnika i znowu wrocilem do szpitala ;P Pfff, co jeszcze? Lazilem po meblach, bawilem sie samochodzikiem zamiast spac, rozebralem mase zabawek, zepsulem kompa ikonami z Visty. Jak wynosilem smieci to obudzilem tate ktory spal bo mial nocki dzwonkiem do drzwi. A i kroilem bulke zeby zrobic sobie ja z mlekiem. malo co a odkroil bym sobie kawalek palca ;P A i jeszcze jedno. Jakims cudem jak siedzialem na krzesle od kompa, to sie wywalilem razem z nim :D Teraz naprawde ostatnie. Wlozylem sobie pestke od wisni do nosa xD Chyba wam opowiedzialem cale swoje dziecinstwo. Rozwalilem jeszcze karuzelke nad luzeczkiem :D

lsudny 

Wys³any: 2009-07-15, 10:14   

omen10 napisa³/a:
zepsulem kompa ikonami z Visty.

To kiedy to było? Rok temu? :D

rafikomp 
TurboDymoMan

Wys³any: 2009-07-15, 11:15   

Ja jak byłem niemowlęciem to się niby zesrałem mojej mamie na twarz.

musialmati 
"Co¶ Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Sk±d: Wroclaw
Wys³any: 2009-07-15, 11:47   

Nie robilem nigdy nic glupiego. No moze procz tego, gdy mi wiatr zwial czapke z glowy i wyleciala na ulice. Oczywiscie pobieglem za nia i niemalze nie wjechal na mnie motor. Smiesznych sytuacji tez chyba nie mialem :<

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: