MĂłwcie,co chcecie. Ĺermsy rzÄ dzÄ . Obok Hitmana i Gothica to moja ulubiona seria gier.
GraĹem w Worms 1,Worms2, Worms Armageddon,Worms World Party,Worms 3d i Worms Totalna RozwaĹka. Gierki je2biste szkoda tylko Ĺźe z tej caĹej kolekcji mam juĹź tylko WWP i Wormsy 3d :/
_________________ Lajf ys brutal, men.
Ostatnio zmieniony przez Necron 2009-09-04, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
Worms... Klasyka :D mam WWP, Worms Forts, Worms 4 i gdzieĹ zagrzebane Worms 2. No i jeszcze Worms Open Warfare 2 na PSP :D Na komĂłrkÄ teĹź mam :D Worms 2007, 2008 Space Oddity, oraz Worms Forts 3D
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-09-06, 16:45
Mam w oryginaĹach wszystkie czÄĹci na PC (oprĂłcz Blast), magiczna seria. ChoÄ fakt, 3D to byl nietrafiony pomysĹ. Ale w podstawĂłwce zagrywaĹem sie w WWP dosĹownie przez miesiace- takich gier juĹź sie nie robi. Do caĹkiem niedawna katowaĹem World Party na PSP. Obok HeroesĂłw najlepsza gra po multi na jednym kompie, jesli nie najlepsza z najlepszych.
_________________ Czuje muje, czarne wonsze
srebrny wilk
Nick na CM: srebrny wilk
Wysłany: 2009-12-05, 22:22
Dla mnie 2D byĹy o wiele, wiele lepsze niĹź 3D, ale w tamtych byĹ taki mroczny klimat, a w 3D sĹoneczko :)
Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2010-05-08, 13:23
Necron napisał/a:
rafikomp napisał/a:
A podobno mieli robiÄ jakieĹ wormsy 2d, a efektĂłw prac jakoĹ nie ma :/.
Worms Open Warfare 1 i 2 oraz Worms:Space Odity sÄ w 2d. :P
18.05 na Streamie (nie ma wersji pudeĹkowej ani co gorsza polskiej) PojawiÄ siÄ NOWE W PEĹNI OFICJALNE WORMS'y. Worms Reolated czy jakoĹ tak. Ale ĹÄ czÄ oprawÄ z 4-ki (kolorowe menu broni, ubieranie robaka itp.) z w peĹni dwuwymiarowÄ grafikÄ . BÄdzie Super znowu pograÄ w dwadeki. LOOOL niech juĹź bÄdzie osiemnasty. Pozd
W wormsach moze byc nawet chinski, co za roznica, to i tak w wiekszosci obrazki, ale jesli bedzie tylko na Steamie, to czy bÄdzie mozna zassac z torrentĂłw?
W wormsach moze byc nawet chinski, co za roznica, to i tak w wiekszosci obrazki, ale jesli bedzie tylko na Steamie, to czy bÄdzie mozna zassac z torrentĂłw?
Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2010-08-26, 22:50
Te nowe Streamowe wormsy to miazga. Pozytywnie
No wiÄc grafika jest Ĺwietna pĹynna i piÄkna. Gra siÄ tak Ĺźe po pokoju zbieram klawisze ENTER SPACJA i Z. Czapek sporo ale to ciÄ gle za maĹo :( No ale po raz pierwszy Anty-Rasistowskie Wormy gdzie nasz robak moĹźe byÄ czarny :) Po za tym gra jest wolna od mikropĹatnoĹci co na pewno jest na +. Wyrobiona Kampania jest zdecydowanie lepsza od tych w poprzednikach dziÄki misjÄ typu Puzzle. Mamy do dyspozycji masÄ broni ale kilka z nich trzeba kupiÄ przez co przechodzimy kampanie z potem na twarzy :) szkoda tylko Ĺźe tak klasyczne bronie trzeba kupiÄ: ĹwiÄty Granat RÄczny (Policz do trzech. Nie do dwĂłch ani czterech a broĹ panie do piÄciu i wyjmij zatyczkÄ :P "mp and holly grail") OsioĹ banan czy co gorsza SUPEROWCA. No ale zabawa genialna. NAJLEPSZE WORMY ZARAZ PO ARMAGEDON!!!
EDIT: Wydali w polsce ale cena niezadowalajÄ ca. MogĹaby byÄ choÄ o 10zĹ taĹsza ;/
Ostatnio zmieniony przez Fafikozoom 2011-02-04, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum