Ej, tak wyliczacie bez sensu, może podawajcie tylko równowartość podarunku w złotówkach? Bo chyba o to w tym temacie chodzi. Zupełnie jak w podstawówce ;>
Nick na CM: smalltomasz
Wys³any: 2009-12-09, 21:17
Kostek napisa³/a:
Ej, tak wyliczacie bez sensu, może podawajcie tylko równowartość podarunku w złotówkach? Bo chyba o to w tym temacie chodzi. Zupełnie jak w podstawówce ;>
Temat jest o łupach, więc dlaczego by nie mieli wyliczać? Równowartość w złotówkach też można przy okazji podać. ;)
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Ehehe, dostałem na razie PODa, strunki Zakka Wylde 10-46 (założyłem tylko E, bo mi wczoraj sie akurat ta rozpruła pod mostem... Palm muting musiał być ostry :p) i kabelek Proela. Podzik - zawalista zabaweczka, fajne presety, dopiero zaczynam się nim bawić ;D
Dostałem jeszcze od chrzestnej i babci (na spółkę) miniaturkę Ibaneza JEM http://mrock.pl/steve-czarny-p-46.html Wyczupsita, wieksza niż myślałem. I 20zł. Od chrzestnego wcześniej stówę. Czyli mam 140zł, zbieram na coś do gitary znowu :P Ale pewnie z 20zł wydam, bo slide'a chce sobie kupić. A w PODzie już "low battery" :P
Jestem bardzo zadowolny, udane święta pod znakiem gitarowym :]
Tegoroczne łupy są IMO najlepsze :D dostałem nowy monitor 1920x1080 samsung, age of mythology złota edycja, rise of nations złota edycja (<3 kolekcja klasyki) trochę słodyczy i stówę.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum