Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-02-06, 14:36 Seria Unreal
Chcecie tematy, Raja wam zapoda tematy
Temat o bezapelacyjnie najlepszej serii strzelanin po multi wszech czasĂłw* i dwĂłch czÄsciach skupiajacych sie na singlu. Unreal Tournament, mimo ponad 10 lat na karku, jest grÄ , w ktĂłrÄ do dziĹ z niekĹamanÄ checiÄ wracam, szkoda tylko, Ĺźe znajomi od dawna juĹź w tÄ gre nie Ĺoja, przerzucajÄ c siÄ na nowsze wersje. Tak czy inaczej, gra moim zdaniem do dziĹ kopie tyĹek.
PS.
* A fani Quake'a moga mnie pocaĹowac w rzyÄ.
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2010-02-06, 14:45
W dobry punkt uderzyĹeĹ. :> Najlepszym z serii jest bezapelacyjnie dziesiÄcioletni Unreal Tournament. Niesamowicie siÄ przy tej grze bawiĹem, a Quake'a biĹa na gĹowÄ. UmiĹowaĹem sobie wtedy Flak Cannon, niezwykle uĹźyteczna broĹ i ĹmiercionoĹna broĹ. :)
Co do Quake'a - on sam w sobie teĹź nie jest zĹy. Teraz od czasu do czasu pykam w Quake Live. ;p
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2010-02-06, 15:00
Do OpenAreny nie mogÄ siÄ przekonaÄ. WciÄ Ĺź mam wraĹźenie, Ĺźe fizyka OA a Q3 róşni siÄ i to diametralnie. Nie umiem tam zabijaÄ, a w QL juĹź to wyglÄ da nieco inaczej. W Unreala duĹźo graĹem na LANie za lepszych czasĂłw mojej sieci osiedlowej. Wtedy miaĹem chyba ok 12-13 lat. Nikt nie mĂłgĹ mnie wtedy zatĹuc (przewaga 20 fragĂłw po kaĹźdym meczu na minimum 6 graczy) PiÄkne, beztroskie czasy... ;)
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum