| FAQ | Szukaj | U¿ytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Katastrofa w Smoleńsku

Czy jesteś za pochowaniem "pary prezydenckiej" na wawelu
Tak
20%
 20%  [ 3 ]
Nie
40%
 40%  [ 6 ]
Szczerze mówiąc gówno mnie to obchodzi
40%
 40%  [ 6 ]
G³osowañ: 15
Wszystkich G³osów: 15

Autor Wiadomo¶æ
Łidżet (Łidżi) 
A.Breivik K:77 D:0

Nick na CM: łidżi itp.
Wys³any: 2010-04-13, 20:26   Katastrofa w Smoleńsku

Dobra rozumiem. Stało się coś strzasznego! Zginęli fajni nawet ludzie których lubiłem tam taki jeden grubiutki z SLD, Nurowski..... no i wszyscy xD reszty nie lubiłem ale byli obojętni mi albo nie znałem. Ale zaczynają robić przesadę. Chat tvp cytuję:"Zginął nawiększy polak! Bohater srararatata" Jaki on największy! Teksty typu że zginął za ojczyznę są bez sensu! Zginęli za ojczyznę to Indianie jak walczyli jak im Hiszpanie i Angole wpadli na Amerykę. On po prostu się rozbił. I nie zginął za prawdę. Za jakiś Katyń. Wszyscy wiemy że tam zabili Ruscy. Co tam że nie chcą się przyznać. Oni pokonali ostatecznie Niemców nie Alianci więc mają prawo się nie przyznać że to oni bo nas wyzwolili. I nikt nie będzie się zgadzał z moimi poglądami raczej ale ja się cieszę że te poglądy Kutwa jego mać mam! (Baczus nie ma żadnej wściekłej emoty poszukam i wstawisz) A to że chcą ich pochować na wawelu to przesada! Wryje się w ziemie do pasa tam gdzie mają kłaść ich grób i ich tam nie pochowają. Choćbym musiał kupić Nintendo Ds od Raymaniaca! Co on takiego zrobił dla polski że ma leżeć tam gdzie króle? Co? Chociaż jedna odpowiedź!? Nie? No właśnie! Widziałem wawel i groby wielkich ludzi. Nie sadzę żeby Kaczyńscy się tam nadawali. Ale moherowe berety sądzą pewnie inaczej.

PS.Baczus jak dostane bana za ten post to znaczy że w Polsce nie ma wolności słowa.

baczus 
Administrator
Revolutionaries Wait

Nick na CM: hejo
Sk±d: Zakopane/Kraków
Wys³any: 2010-04-13, 20:51   Re: Katastrofa w Smoleńsku

Cytat:
Co on takiego zrobił dla polski że ma leżeć tam gdzie króle? Co? Chociaż jedna odpowiedź!? Nie? No właśnie! Widziałem wawel i groby wielkich ludzi. Nie sadzę żeby Kaczyńscy się tam nadawali. Ale moherowe berety sądzą pewnie inaczej.

Był prezydentem tego kraju. Pewni królowie może nie zrobili aż tak wielkich rzeczy dla Polski i tam leżą? A o Kaczorowskim poczytasz sobie, może zrozumiesz.
Cytat:

PS.Baczus jak dostane bana za ten post to znaczy że w Polsce nie ma wolności słowa.

O czyms takim jak szacunek mama i ps3 cię nie nauczyło?

Kostek 
Ornitolog

Sk±d: Inąd
Wys³any: 2010-04-13, 21:12   

Poza tym Ruscy nigdy nas nie wyzwolili. Zmienił nam się okupant.

To Wawelu mam mieszany stosunek, ale krypta jest własnością Kościoła i szanuję decyzję Dziwisza.

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Sk±d: Z Nienacka
Wys³any: 2010-04-13, 21:35   

Dla mnie Wawel to zwykły idiotyzm. Kaczyński w niczym nie zasłużył sobie, żeby spocząc obok Piłsudzkiego. Brak Kaczorowsiego jest dla mnie już w ogóle porażką.
Cytat:
Oni pokonali ostatecznie Niemców nie Alianci

Nie wiem, kretynie, czy sie zorientowałeś, ale sowieci (a nie ruscy, durniu) to też alianci.
Cytat:
oni bo nas wyzwolili. I nikt nie będzie się zgadzał z moimi poglądami raczej ale ja się cieszę że te poglądy Kutwa jego mać mam!

Wyzwolili ? Mówi ci coś rok 1989 ? Dobra, i tak nie mówi, ale Solidarność przez twój durny łeb przebiec musiała.
Co do poglądów: grunt to być dumnym z tego, że jest sie idiotą.

musialmati 
"Co¶ Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Sk±d: Wroclaw
Wys³any: 2010-04-13, 21:38   

Przeciez Sowieci to Rosjanie, lol.

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wys³any: 2010-04-13, 21:40   

Używanie "ruscy" wobec radzieckiej armii to mniej wiecej taka poprawność jak nazywać PRL Rzeczpospolitą Polską :awesome:

Łidżet (Łidżi) 
A.Breivik K:77 D:0

Nick na CM: łidżi itp.
Wys³any: 2010-04-13, 21:56   

1989 to upadek komunizmu. Bo nam pan na historii mówił. Legenda głosi że jak by nie Ruska komuna (będe sobie mówił na sowietów ruscy no bo w końcu to są ruscy! No i tak brzmi według mnie ładniej) to Polska była by bogatszym krajem. Ale czy ja wiem.... Mnie tyle wystarczy ile mam. PS3, gierki, jedzenie, dobre oceny i kola. A zresztą gadamy o katastrofie.

E ano podobno mieli jakiegoś strajka zrobić żeby Kaczor tam nie leżał. Słyszał ktoś? No i mówią że na pokładzie nikt nie umiał ruskiego a przeca był tłumacz rosyjskiego który zginął więc tvp i polsat mija się z prawdą. No i jeszcze wkurza mnie jak polityci udają te swoje łzy! Podobno Tusk się popłakał jak usłyszał o katastrofie. Chyba ze szczęścia :rotfl:

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Sk±d: stamtąd -->
Wys³any: 2010-04-14, 14:13   

Cytat:
Mnie tyle wystarczy ile mam. PS3, gierki, jedzenie, dobre oceny i kola. A zresztą gadamy o katastrofie

przydaloby ci sie odrobine szarych komórek

ogólnie to jest mi obojętne gdzie spocznie prezydent, moim zdaniem powinna o tym zadecydowac rodzina i tyle

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wys³any: 2010-04-14, 16:03   

Cytat:
to Polska była by bogatszym krajem.

Jak dojdziez w historii do tematów o tym, ile polaków padło ofiarą systemu komunistycznego w polsce, że o żołnierzach AK nie wspomnę, to wróc i pogadaj. A tak po prostu spieprzaj na drzewo, bo tam twoje miejsce.

Cytat:
a przeca był tłumacz rosyjskiego który zginął więc tvp i polsat mija się z prawdą

A od kiedy tłumacz rosyjskiego siedzi za sterami samolotu ? Rusz czasem tym czymś co masz zamiast łba.

musialmati 
"Co¶ Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Wys³any: 2010-04-14, 16:10   

Raymaniac napisa³/a:
Cytat:

Jak dojdziez w historii do tematów o tym, ile polaków padło ofiarą systemu komunistycznego w polsce, że o żołnierzach AK nie wspomnę, to wróc i pogadaj. A tak po prostu spieprzaj na drzewo, bo tam twoje miejsce.

Eee no i jaki blad popelnil Lidzi?

Raymaniac napisa³/a:

Cytat:
a przeca był tłumacz rosyjskiego który zginął więc tvp i polsat mija się z prawdą

A od kiedy tłumacz rosyjskiego siedzi za sterami samolotu ? Rusz czasem tym czymś co masz zamiast łba.

A czy on mowi cos o sterach samolotu...? Po prostu wytknal bledne informacje podawane przez media.

Don Vito Corleone 

Nick na CM: Max Payne, K00rchuck
Sk±d: się biorą dzieci?
Wys³any: 2010-04-14, 16:13   

Łidżet(Łidżi) napisa³/a:
Mnie tyle wystarczy ile mam. PS3, gierki, jedzenie, dobre oceny i kola. A zresztą gadamy o katastrofie.

Naturalnie nikt cie nie poinformował o takich fajnościach jak przyjaciele czy chociaż osobiste zasady? Wątpie, wyssałbyś z połykiem każdemu kto załatwi ci przedpremierową Fifę 11, czy inny przemijający syf. Boziu, jak mnie wkurwia takie gadanie ;/

Łidżet(Łidżi) napisa³/a:
E ano podobno mieli jakiegoś strajka zrobić żeby Kaczor tam nie leżał. Słyszał ktoś? No i mówią że na pokładzie nikt nie umiał ruskiego a przeca był tłumacz rosyjskiego który zginął więc tvp i polsat mija się z prawdą. No i jeszcze wkurza mnie jak polityci udają te swoje łzy! Podobno Tusk się popłakał jak usłyszał o katastrofie. Chyba ze szczęścia :rotfl:

Przegiąłeś. Ze szczęścia? A jakby tobie umarł kolega, z którym najczęściej skakałeś do gardeł? Śmiałbyś się, podskakiwał ze szczęścia? Don't think so. Pamiętasz może jak Castro "umierał" pare lat temu? Za wstrętnym skurwysynem ludzie płakali i czuwali pod szpitalem. Bynajmniej nie były to łzy szczęścia. A Kaczyński aż tak nie zawinił.

BTW jeśli chodzi o Wawel to IMO przegięcie ;/ Powązki się należą, ale Wawel?! Jeśli jakość pochówku byłaby wprost proporcjonalna do zasług dla kraju to taki Alek, Zośka czy Rudy powinni mieć groby zaraz obok Piłsudskiego. Nie kojarzysz ich, prawda? No tak, wszak nie mogą się równać takim postaciom jak Nathan Drake, mój ty biedny wirtualny ludziku :>

"Łidżi, you play a dirty game, don't you have any fucking shame?"

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wys³any: 2010-04-14, 16:31   

musialmati napisa³/a:
Raymaniac napisa³/a:
Cytat:

Taki, kretynie, że dla niego jedynym zarzutem wobec komunistów jest to, że gospodarka za ich czasów działala gorzej.
Cytat:

Raymaniac napisa³/a:

Cytat:

A czy on mowi cos o sterach samolotu...? Po prostu wytknal bledne informacje podawane przez media.

Weż najpierw trzy razy przeczytaj, zanim odpowiesz, bo idiotyzmy wychodzą.
Nie wiem, czy zauważyłes, ale media podawały informacje, że PILOCI nie znali rosyjskiego podczas rozmów z wieżą kontrolną.

musialmati 
"Co¶ Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Wys³any: 2010-04-14, 19:30   

Raymaniac napisa³/a:
musialmati napisa³/a:
Raymaniac napisa³/a:
Cytat:

Taki, kretynie, że dla niego jedynym zarzutem wobec komunistów jest to, że gospodarka za ich czasów działala gorzej.

No i nieprawda. Zacytuj go, gdy napisal, ze jest to jedyny zarzut.
Cytat:
Cytat:

Raymaniac napisa³/a:

Cytat:

Weż najpierw trzy razy przeczytaj, zanim odpowiesz, bo idiotyzmy wychodzą.
Nie wiem, czy zauważyłes, ale media podawały informacje, że PILOCI nie znali rosyjskiego podczas rozmów z wieżą kontrolną.

Nie wiem co podawaly media, ale wiem co pisal Lidzi i co pisales ty i kto tutaj zle co przeczytal/zinterpretowal.

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wys³any: 2010-04-14, 20:53   

Cytat:
No i nieprawda. Zacytuj go, gdy napisal, ze jest to jedyny zarzut.

Potrzebujesz cytatów ? Zbyt cięzko ci zrozumieć jedyny wydżwięk jego wypowiedzi, w którym mówi o tym, że przez komuchów jesteśmy biedniejsi, choć jemu starcza, że ma PS3 ? Gdzie w takim kontekście ty widzisz jakikolwiek inny powod ? :awesome:
Cytat:

Nie wiem co podawaly media

Krótko i na temat- to wez sie zamknij, a nie szukasz dziury w całym :lokurczaki:

btw.
http://www.youtube.com/watch?v=luOtt6q1L6c
Cóz to za odgłosy strzałów pod koniec ? ;P

Don Vito Corleone 

Nick na CM: Max Payne, K00rchuck
Sk±d: się biorą dzieci?
Wys³any: 2010-04-14, 21:33   

[quote="Raymaniac"]
Cytat:

btw.
http://www.youtube.com/watch?v=luOtt6q1L6c
Cóz to za odgłosy strzałów pod koniec ? ;P