Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-01-04, 18:18 Seria Rayman
Tego tematu nie mogĹo zabraknÄ Ä. Moim ulubionym Raymanem jest dwĂłjka, trĂłjka stoi niewiele dalej w hierarchii. Kontynuacji w postaci Raving Rabbids (oraz RRR2 i RRR TV Party) poprostu nie trawiÄ ;P
Rayman 2 zostaĹ ogĹoszony grÄ , w ktĂłrej podczas grania najwiÄcej osĂłb rozp... zniszczyĹo swĂłj monitor klawiaturÄ .
Przez kogo? Przez ciebie? Jak moĹźna zniszczyÄ monitor klawiaturÄ ? I dlaczego? Frustracja? Przy tej grze? A nie chodziĹo ci o RRR i o niszczenie TV wiilotem? Przez kogo to zostaĹo ogĹoszone?
Wysłany: 2009-01-05, 10:47
TeĹź niezbyt rozumiem. Ja caĹego R2 (i R3) przeszedĹem na klawie i maĹo kiedy zdarzaĹo mi siÄ klnÄ Ä na sterowanie <jedynym momentem byĹa tam ktĂłraĹ z kolei przejaĹźdĹźka na beczce, do ktĂłrej podchodziĹem kilka razy w dwĂłjce>
RzeczywiĹcie, Rayman jest trochÄ dziecinny, ale to jest w nim wĹaĹnie najlepsze. Uwielbiam jego klimat i dotÄ d chÄtnie w niego grywam w wolnych chwilach.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-01-05, 16:57
Tak, Rayman jest dziecinny, ale to dlatego, ze prawie nie ma w nim przemocy... Kto powiedzial, ze kazda przygodowka musi miec za glownego bohatera goscia z bazooka?
Tak, Rayman jest dziecinny, ale to dlatego, ze prawie nie ma w nim przemocy... Kto powiedzial, ze kazda przygodowka musi miec za glownego bohatera goscia z bazooka?
To teraz pokaĹź mi przygodĂłwki, w ktĂłrych gĹĂłwny bohater jest goĹciem z bazookÄ :P
Wysłany: 2009-01-05, 18:44
Jemu chyba chodziĹo o action adventure. I sie nie czepiaj, ta bazooka to metafora ;]
<a jakby co, Ĺźebym nie byĹ goĹoslowny: Ratchet z serii Ratchet&Clank lubi biegaÄ z gunami>
_________________ Czuje muje, czarne wonsze
Ostatnio zmieniony przez Raymaniac 2009-01-05, 18:49, w całości zmieniany 2 razy
Ja lubie gry gdzie widaÄ ĹadnÄ grafikÄ ,gdzie sprzÄt zaczyna dziaĹaÄ a nie jakieĹ kwadratowe zajÄ ce skaczÄ ce w rÄkawicach bokserskich ktĂłrymi zabijajÄ innÄ dziwnÄ stwory.
Pewnie zostane rozszarpany za ten post!?
Nie, gĹupoty sie kijem nie tyka ;P- Raymaniac
Tak. ZrobiÄ sobie z ciebie puzle B.[/quote]
Ostatnio zmieniony przez Raymaniac 2009-02-28, 10:56, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2009-01-10, 14:36
Nie, pojechany za pieprzenie gĹupot na potÄge.
Cytat:
Ja lubie gry gdzie widaÄ ĹadnÄ grafikÄ
Tym samym wnioskujÄ, Ĺźe nigdy w zyciu nie widziaĹeĹ Raymana na oczy.
ZresztÄ , jesli dla Ciebie wyznacznikiem dobrej gry jest grafika to nawet nie mamy o czym gadaÄ ;*
Tym samym wnioskujÄ, Ĺźe nigdy w zyciu nie widziaĹeĹ Raymana na oczy.
ZresztÄ , jesli dla Ciebie wyznacznikiem dobrej gry jest grafika to nawet nie mamy o czym gadaÄ ;*
Wysłany: 2009-01-10, 15:20
Masz u mnie Nobla, stary xD
Trzeba byÄ napawdÄ geniuszem, Ĺźeby porĂłwnywaÄ:
a) FPS-a do platformĂłwki
b) Gre z 2003 roku do gry z 2008
Tematyka to jedno, ale jeĹli mĂłwisz o grafice, to sie potem nie dziw, Ĺźe mam Cie za kretyna.
Bo grafika Raymana starzeje sie mniej od takiego Crysisa- za piÄÄ lat Crysis bedzie poprostu brzydki a Rayman ze wzgledu na kreskĂłwkowy design, lekkoĹÄ animacji czy genialnÄ polska wersjÄ wciÄ z bedzie mial prawo siÄ podobaÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum