Nick na CM: hejo
Wysłany: 2010-12-22, 19:24
Ja jeszcze nie mam koĹca semestru, ale pod koniec tamtego tygodnia pisaliĹmy prĂłbne testy gimnazjalne z operonem. WynikĂłw jeszcze nie mam, polski dosyÄ Ĺatwy, pisaĹem w innym terminie, ale o dziwo nie oglÄ daĹem klucza. ĹcisĹy byĹ trudny, tzn. mam teoretycznie dobrego nauczyciela chemii, ale u niego na lekcjach jest syf, nikt w sumie z klasy nic nie umie. Angielski - banaĹka, tylko Ĺźe echo na sali mieliĹmy :(
A i jestem fajny bo pisaĹem etapy rejonowe konkursĂłw historycznego, fizycznego, interdyscyplinarnego Wiem WiÄcej (no bo wiem wiÄcej :))), z tego z informatyki prawdopodobnie odwiedzÄ KrakĂłw, fizykÄ to dopiero zobaczÄ.
Ale ssanie Wjelo.
Ale mogÄ wam napisaÄ co prawdopodobnie dostane a potwierdze wam w styczniu. Tak wiÄc:
Matematyka 3
Fizyka 4/5
Chemia 4
Biologia 4
Polski 5
Angielski 6
Religia 6
Technika 6
WOS 3/4
Historia 4/5
Niemiecki 4
Informatyka 5
Geografia 4/5
Plastyka 4/5
ZajÄcia Artystyczne 5
WF 5
Chyba wszystko. W sumei oceny nawet spoko, jedne z lepszych w klasie ;DDD
Niby plastyka, a zajÄcia artystyczne ot jedno i to samo, ale mam róşne oceny wiÄc nie wiem jak bedzie ;/
Zapomnialem wlasnie o tym probnym z Operonem. Z hum. mam 49/50, z mat. 46/50 z ang. 46/50. Moglo byc lepiej :| A z konkursow na rejon dostalem sie tylko z matmy.
No wĹaĹnie niekoniecznie. CzÄsto ktoĹ tam pisze na prĂłbnym gorzej niĹź na wĹaĹciwym. Co do ocen, to nie mam siÄ czym chwaliÄ... ale teĹź nie mam siÄ czego wstydziÄ :D
Testy prĂłbne mam dopiero w styczniu. Co do ocen, to jeszcze dokĹadnie nie wiem ze wszystkich przedmiotĂłw, ale najprawdopodobniej bÄdÄ miaĹ ĹredniÄ w okolicach 4,6-4,7.
Aha, i dostaĹem siÄ na etap rejonowy z konkursu z polaka <fuckyeah>
Ej MusiaĹ, popatrz teĹź na to, Ĺźe u mnie w klasie ta moja trĂłjka z majcy to jedna z lepszych ocen ;DD
WiÄc i tak jestem dumna ;d
A z konkursĂłw kuratoryjnych z zadnego siÄ nie dostaĹam, i jestem zaĹamany gdyĹź z anglika zabrakĹo mi 1 gĹupiego punkta.
Za rok moĹźe bÄdzie lepiej. ;]
Wiecie, na studiach jest caĹkiem zabawnie. Psychologia jest coraz bardziej interesujÄ ca, socjologia raczej ssie, ale zapowiada siÄ lepiej, ale generalnie ĹźaĹujÄ, Ĺźe nie poszedĹem do zawodĂłwki.
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2010-12-27, 19:41
Mam do zrobienia tyle sprawozdaĹ z laboratoriĂłw z fizyki i elektroniki, Ĺźe niestety tylko to mi zaprzÄ ta gĹowÄ. Niestety, jestem teĹź zajebiĹcie leniwy.
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum