| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Konsole
Autor Wiadomo¶ć
Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Sk±d: Z Nienacka
Wysłany: 2012-11-27, 17:40   

Mobilna w jakim sensie? Pewnie, będzie tak mala że jej przenoszenie to kwestia wrzucenia do kieszeni i wzięcia do kumpla*, ale dalej będziesz potrzebował jakiegoś TV żeby to podłaczyć.

*Pod warunkiem ĹĽe nosisz spodnie (np. bojĂłwki) a nie rurki xD

Hope 

Sk±d: masz takÄ… perukÄ™?
Wysłany: 2012-11-27, 20:54   

Ale odjeb siÄ™ juĹĽ z tymi rurkami co xD
Myślałem, że będzie całkowicie przenośna, następna po 3DSie.

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2012-11-27, 22:30   

Konsola wydawana w grudniu następcą wciąż świeżego 3DSa, rykłem xD

Rayman99 

Nick na CM: nie maxd
Sk±d: kwidzyn
Wysłany: 2012-11-28, 19:55   

wii jest dla dieci bezndziejny kontroler slaba grafika i nie ma gier w sklepach :!:

omen 
Thing That Should Not Be

Nick na CM: omen10
Sk±d: Nie wiem
Wysłany: 2012-11-28, 20:05   

IMO jakbym miał kupować swojemu dziecku konsolę, to kupiłbym właśnie Wii albo zestaw X360 + Kinect.

Hope 

Wysłany: 2012-11-28, 20:41   

Ja bym kupił iksa, bo sam bym pograł :hyhy: Z tą konsolką rzeczywiście bez sensu, tym bardziej byłem zdziwiony.

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Sk±d: stamtÄ…d -->
Wysłany: 2012-11-28, 20:45   

Ostatnio coraz mniej gram na X360 mimo, iż mam w co grać. Zazwyczaj w weekend grałem 8-10h. Teraz gram godzinę - dwie albo wcale. Wszystko przez Lige Legend :(

Co do Wii - nie interesuje mnie ta konsola ani nic co jest od Ninteno (z wyjÄ…tkiem Game Boya). Wii U to zapewne kolejny fail.

Hope 

Wysłany: 2012-11-28, 20:53   

Ale w temacie o LoLu to Ty się udzielaj. Jak postępy? :>

Ogólnie ostatnio myślałem co i jak z tymi konsolami i doszedłem do wniosku, że jeśli kupię kompa w marcu, to starczy mi na dość długo, a potem nie będę bawił się w zmienianie części, tylko kupię next-genową konsolę 8) Ten plan jest tak dobry, że aż mnie dziwi, że na niego wpadłem. Mam nadzieję, że nowe xpudła, czy plejstejszony naprawdę będą super.

Rayman99 

Nick na CM: nie maxd
Sk±d: kwidzyn
Wysłany: 2012-12-07, 14:36   

wczoraj gralem u kolegi na xboksie360 w superancko fajna gre cracdown takie gta ale ma taaaaakaaa suuuuper rozwalke :!:

xRazor 
Taki mały spamer.

Wysłany: 2012-12-07, 16:58   

Rayman99 napisał/a:
wczoraj gralem u kolegi na xboksie360 w superancko fajna gre cracdown takie gta ale ma taaaaakaaa suuuuper rozwalke :!:

Nie wiem co ludzi widzą w Crackdown, ale dla mnie to jedna z najgorszych i najnudniejszych gier w jakie grałem.
Nie odpalałem Xboxa już 2 tygodnie. Ach ten LoL.

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2012-12-08, 11:32   

Akurat Crackdown jest bardzo spoko - tyle że najlepiej było go ogrywać na premierze, podobnie jak Dead Rising.

Kiepan 
Moderator
Muzyk

Nick na CM: Adik000
Sk±d: Otwock
Wysłany: 2012-12-10, 22:11   

xRazor napisał/a:
Co do Wii - nie interesuje mnie ta konsola ani nic co jest od Ninteno (z wyjÄ…tkiem Game Boya). Wii U to zapewne kolejny fail.

"kolejny fail"? Co prawda Nintendo miało kilka poronionych pomysłów, ale o istnieniu większości wiedzą tylko ludzie, którzy się tym interesują. Generalnie Nintendo dobrze się trzyma, tylko w Polsce ma słabą reklamę. Trzeba jednak pamiętać, że takie gadżety typu Wii Remote, 3D bez okularów czy dodatkowy ekran na padzie podniecają Amerykanów i Japończyków. Wii po prostu ma innych odbiorców niż np. PS3, ale to nie oznacza, że ma ich mniej (albo przynajmniej nie tak mało, jak mogłoby się wydawać).

Teraz ten pad wydaje siÄ™ dziwny, ale za kilka lat pewnie Sony i Microsoft zaprezentujÄ… swojÄ… wersjÄ™. Pewnie bardziej dyskretnÄ…, ale idea pozostanie ta sama.

Poza tym moja mama przymierza się do kupienia bratu (i mi) jakiejś konsoli na święta. Oczywiście to ja mam dokonać ostatecznego wyboru. Gdybym miał wybierać X360 czy PS3, to pewnie powiedziałbym, że X360, bo mam już gitarę do GH i konto Live :P A tak poważnie, to grałem i na Kinectcie i na Move i jednak Kinect sprawia więcej radości.
Pozostaje teraz jednak wybĂłr X360 czy Wii U...

xRazor 
Taki mały spamer.

Wysłany: 2012-12-14, 17:11   

Cytat:
Pozostaje teraz jednak wybĂłr X360 czy Wii U...

Skoro wybrałeś pomiędzy PS3 a X360, to ten wybór powinien być łatwiejszy :p Na Wii U są/będą gry typu Mario itp., na X360 jest więcej "normalnych" gier. I pełno popierdółek na XBL. No i Xbox Slim 4GB kosztuje teraz +/- 600 zł. Nowy.
Ten tableto-pad z Wii U jakoś mnie nie przekonuje, nie mógłbym skupiać uwagi na dwóch ekranach na raz.

PS. Polecam GH Metallica i Warriors of Rock. Nie polecam GH 5.

Cytat:
"kolejny fail"

Chodziło mi i 3DS-a

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2012-12-14, 21:54   

Cytat:
Na Wii U są/będą gry typu Mario itp., na X360 jest więcej "normalnych" gier

Bzdura- Wii U juz na starcie dostaje AC III, Batmana, Tekkena czy chociazby ZombiU. A że X360 ma więcej gier? Troche trudno żeby 8 letnia konsola miala ich mniej od świezo sprzedawanego sprzętu.

PS. I odpitol sie od Mario - Galaxy czy Paper Mario na Wii to jedne z najlepszych gier tamtej generacji.

Cytat:
Chodziło mi i 3DS-a

Nie za bardzo wiem o co ci chodzilo bo 3DS sprzedaje się świetnie (czytaj: lepiej od DS-a, czyli najlepiej sprzedającej sie kieszonsolki w historii z tego co pamiętam. Moze to byl Gameboy, ale DS niewiele mu ustapil wtedy wynikami).

I nie wyskakuj mi, że nie ma gier - poogladaj sobie najpierw na youtube Resident Evil: Revelations (albo Mercenaries, ale lepiej to pierwsze) Zelde, Street Fightera, Kingdom Hearts, Kid Icarus albo Metal Gear Solid (aby dostosowac sie nie wspominam o świetnych Mario 3D Land albo Mario Kart 7). Aktualnie biblioteka gier miazdży PS Vite (ktorą też mam tak btw i mocno nad tym ubolewam).

Mam alergie na ignorancje w kwestii Nintendo w Polsce - owszem, polska dystrybucja jest tragiczna - jednak nie zmienia to faktu, że konsole Nintendo od blisko 6 lat mają największy kawałek tortu w postaci rynku konsolowego.

PS. Nie, nie kupiÄ™ Wii U dopoki konsola nie stanieje do chociazby 7 stĂłw - przede wszystkim dlatego, ĹĽe czekam w jakim kierunku pĂłjdzie. Ale jak slysze takie pierniczenie to slabo mi sie robi :P

xRazor 
Taki mały spamer.

Wysłany: 2012-12-15, 09:39   

Cytat:
Bzdura- Wii U juz na starcie dostaje AC III, Batmana, Tekkena czy chociazby ZombiU. A że X360 ma więcej gier? Troche trudno żeby 8 letnia konsola miala ich mniej od świezo sprzedawanego sprzętu.

Bardziej chodzi mi o przyszłość. Nie sądzę, by wydawano na nią większość hardkorowych gier. No i strach pomyśleć o podobnych akcjach na Wii U: http://gamezilla.komputer...-wii-to-fifa-12
Cytat:
PS. I odpitol sie od Mario - Galaxy czy Paper Mario na Wii to jedne z najlepszych gier tamtej generacji.

PS Nie twierdzę, że Mario to chujowa seria bo nawet nie grałem, ale może nie spodobać się osobom, które lubują się w Batmanach albo Battlefieldach.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu