Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2008-12-24, 14:12 Gra na instrumencie
Gracie na czyms? Ja na gitarze akustycznej, kiedys na jakims starym klasyku, a w najblizszych dniach zaczne na elektrycznej ;D Aktualnie sie ucze solowki Slow ride (piosenka, ktora ma fajne pierdzenie na basie).
Gram na gitarze akustycznej, juĹź od kilku lat mam Craftera, ale nie narzekam, caĹkiem fajny sprzÄt. Aktualnie marzÄ o skrzypcach, chociaĹź nawet, jak siÄ ich dorobiÄ, to pewnie nie nauczÄ siÄ graÄ.;p
MĂłj tata uczy gry na gitarze, ale ja przetrwaĹam tylko jednÄ lekcjÄ.;p Teraz wymieniamy siÄ tabulaturami i nawzajem uczymy nowych piosenek. Rzecz jasna, nauczyĹam siÄ przez neta.;p
Ja gram na akustyku (T.Burton Greengo WC, kolor BK), marzÄ o elektryku, nawet postanowiĹem, Ĺźe odkĹadam sobie pieniÄ dze :D NO i jeszcze na nerwach. Obecnie chcÄ siÄ nauczyÄ czegoĹ Whitesnake, mam taby do Ain't no Love in the Heart of the City (trudne :P ) i Sailing Ships (trochÄ Ĺatwiejsze, ale teĹź nie Ĺatwe), ale i tak wybraĹem moim zdaniem najĹatwiejsze. A najbardziej czym szpanujÄ to riff Iron Maiden - Wasted Years ( http://www.youtube.com/watch?v=YmxbKmiOJlU )
Kostek, ja gram na gitarze od dobrych paru lat, wtedy to nie byĹa jeszcze moda. Mam to rzuciÄ, bo wszyscy sÄ teraz trÄdi, a ja muszÄ byÄ oryginalna?;p
E tam, to Ĺźadne trendy. Po prostu tyle mĹodych ludzi chce sobie pograÄ ich ulubione utwory, a Ĺźe teraz jest Internet i Ĺatwo siÄ uczyÄ i w ogĂłle to czemu mieliby nie graÄ?
Z kolegÄ wpadliĹmy na pomysĹ, Ĺźeby zapisaÄ siÄ na lekcje, ktoĹ to usĹyszaĹ, rozgadaĹ caĹej klasie, i tak w mojej klasie razem ze mnÄ i kolegÄ na gitarze gra ...<liczy> 8 czy 9 osĂłb. ChciaĹbym kiedyĹ zagraÄ na perkusji, to musi byÄ interesujÄ ce, zawsze mnie fascynowaĹa praca perkusisty.
Gitara. Kalecze wszystko, ale klimat czuje :D Mam Epiphone Gibson special edition, tzn licencja Gibsona, ciÄĹźka strasznie, za to brzmi fajnie :) Od wigilii wymiatam na multiefekcie, Ĺwietna sprawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum