Jakie dobre to drugie zdjÄcie *_* nie znam siÄ na fotkach, ale trochÄ patrzÄ intensywniej na zdjÄcia odkÄ d zaprzyjaĹşniĹam siÄ z miĹoĹniczkÄ fotografii :D Podooba mi siÄ.
E no,. zdjÄcia moĹźe nic nadzwyczajnego (to drugie to po prostu dĹugi czas naĹwietlania, banaĹ), ale i tak kapitalnie, Ĺźe fotografujesz. Mam niesamowity szacunek do ludzi, ktĂłrym siÄ chce. PoczÄ tki zawsze sÄ "róşne" ale kaĹźdy od tego zaczyna, a później fajne rzeczy wychodzÄ . A mi siÄ po prostu nie chce, masakra. Szacun wiÄc.
Edit: ale pierwsze zdjÄcie jest jednak dobre, Ĺadna kompozycja ;]
DziÄki. ;) Do fotografowania mam chÄÄ olbrzymiÄ , jednak mam pewne ograniczenie sprzÄtowe - obiektyw 18-55mm. :/ MuszÄ siÄ wstrzymaÄ najprawdopodobniej do 18 urodzin (w grudniu), wtedy pewnie coĹ sobie sprawiÄ (75-300mm najchÄtniej, do fotografowania skokĂłw jak znalazĹ ;) )
Przeciez niedawno sie chwaliles, ze kupiles aparat ;p
On mĂłwi o obiektywie, pajacu :P
NiektĂłrzy maja lustrzanki, a nie badziewny kompakt z wmonowanym obiektywem (zaliczam siÄ do tych drugich, niestety, jakkolwiek ojciec ma olympusa E300:P)
Ej, coraz czÄĹciej wydaje mi sie, Ĺźe pod rayem kryje siÄ ktoĹ normalny, tylko sobie zbitÄ robi w sposĂłb nader inteligentny.
Bo czĹowiek nie moĹźe byÄ aĹź tak gĹupi.
No to ja robiÄ zdjÄcia (najbardziej) i filmy czasem. Jak siÄ komuĹ chce, to ma stronkÄ do tego http://www.youtube.com/user/bolgeras
A zdjÄcia robiÄ kiedy mogÄ i kiedy chcÄ. Najbardziej lubiÄ ĹwiatĹa, fotografĂłw i laski ;P
:-/ Wiecie co? Lustrzanki cyfrowe powinny spadaÄ z nieba na spadochronach. KtoĹ chce siÄ zamieniÄ? KomuĹ niepotrzebna? Znam sporo takich ludzi, ale wstydziĹem siÄ zapytaÄ x-D
Kostek napisał/a:
Taaa, jasne..
Ej, coraz czÄĹciej wydaje mi sie, Ĺźe pod rayem kryje siÄ ktoĹ normalny, tylko sobie zbitÄ robi w sposĂłb nader inteligentny.
Bo czĹowiek nie moĹźe byÄ aĹź tak gĹupi.
KiedyĹ myĹlaĹem o tym..moĹźe z 5 minut. I doszedĹem do wniosku, Ĺźe ten ktoĹ nie oglÄ daĹby Wyspy Totalnej PoraĹźki, a poza tym byĹby niewyobraĹźalnie inteligentny.
W takim razie:
a) czemu jest na obcym serwerze?
b) czemu ma angielskÄ nazwÄ?
c) Czemu nazwa jest napisana bez bĹÄdĂłw?
d) pomimo, Ĺźe gdzieĹ tĹumaczyĹeĹ siÄ, Ĺźe nie wrzucisz swojej foty, bo "nie umiem, mam przecieĹź osiem lat!!!!!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum