Ja trzymam fajki w jednej kieszeni plecaka, do niedawna paczka musiaĹa byÄ przykryta warstwÄ roznych smieci - olowki, karteczki, linijki - to z kolei miaĹem po kryptopaleniu w gimnazjum :)
I generalnie dziwnie sie czuje bÄdÄ c na dworze bez plecaka, przynajmniej od kiedy musze korzystac z komunikacji miejskiej zeby sie gdziekolwiek dostac :P
Ja mam to samo, tyle Ĺźe bez torby (ktĂłra jest znacznie bardziej praktyczna niĹź plecak zresztÄ ).
Ponadto przed kaĹźdym czytaniem nowej ksiÄ Ĺźki muszÄ dokĹadnie umyÄ rÄce. A nawet najmniejszy Ĺlad brudu na woluminie dokumentnie odbiera mi radoĹÄ z czytania. RozwaĹźam wprowadzenie lektury w rÄkawiczkach z lateksu.
Ja mam obsesjÄ takÄ :na biurku nieporzÄ dek,Szklanka na lewo biurka,na pĂłĹce pod ksiÄ Ĺźkami tylko Bionicle,kiedy czytam ksiÄ ĹźkÄ muszÄ mieÄ czyste rÄce,w kibelku musi ĹmierdzieÄ Ĺźebym wszedĹ.I tyle.
Swego czasu miaĹem tak, Ĺźe jak np. podrapaĹem siÄ po lewej rÄce, bo mnie swÄdziaĹa, to od razu musiaĹem podrapaÄ siÄ po prawej, bo draĹźniĹo mnie to, Ĺźe jedna rÄka mnie trochÄ szczypie, a druga nie. :P
KtoĹ mi powie, Ĺźe coĹ go swÄdzi = ja teĹź muszÄ siÄ podrapaÄ ;p to wkurza jak powie, Ĺźe wszystko go swÄdzi.
Hah, ja muszÄ umyÄ rÄce po powrocie do domu i przed posiĹkiem bo po prostu nic do rÄki nie wezmÄ jeĹźeli tego nie zrobiÄ, rodzice speĹnili swoje zadanie ;) Tak samo z myciem zÄbĂłw, to teĹź czÄĹciowo przez ortodontÄ - Ĺşle siÄ czujÄ, jeĹźeli zÄbĂłw ranem/wieczorem nie umyjÄ.
Co do toreb i plecakĂłw to powiem, Ĺźe nie luuubiÄ toreb bo mi z ramienia spadajÄ xD ewentualnie jak nie sÄ za ciÄĹźkie, to ujdzie. LubiÄ plecak bo siÄ ciÄĹźar na oba ramiona porzÄ dnie rozkĹada ;p
Ostatnio zauwaĹźyĹam, Ĺźe niewyobraĹźalnie wkurza mnie, jak mam lampkÄ na biurku i lampÄ na suficie rĂłwnoczeĹnie wĹÄ czone. Jedno z dwĂłch, razem odpada.
BÄdzie archeologia,ale ciul ;p
-Muzyki prawie zawsze sĹucham z odtwarzacza MP3,PRAWIE ZAWSZE.
-W nocy drzwi do pokoju muszÄ byÄ otwarte,a w dzieĹ zamkniÄte.
-Nigdy nie jem pĹatkĂłw razem z mlekiem
-Jak coĹ kupiÄ,to zawsze muszÄ to powÄ chaÄ
-Lekcje zawsze odrabiam rĂłwno o 15:30
-Jak jem kanapkÄ - musi w niej byÄ pomidor.
-Jak dodajÄ emotki,to zawsze wpisujÄ kod wĹasnorÄcznie.
-Kilka razy spĹukujÄ wannÄ po umyciu siÄ (chyba ktoĹ mĂłwiĹ juĹź coĹ podobnego ;p)
KĂłĹec.
Ja kiedy myjÄ rÄce ZAWSZE muszÄ obmyÄ lekko twarz.
Telefon ZAWSZE trzymam w prawej kieszeni spodni, a gdy nie mam akurat na sobie dĹźinsĂłw, lub czegoĹ innego z kieszeniami wariujÄ...
Hmmm, raczej nie mam wiÄcej nawykĂłw
A ja mam nawyk Ĺźe jak w nocy idÄ spaÄ to myĹle co jutro napiszÄ na forum, jak kogo wyzwaÄ i jak sobie nowego wroga zrobiÄ i nagle zdaje sobie sprawÄ Ĺźe przeca wszyscy sÄ moimi wrogami :) czy tam mnie nie nawidzÄ . A po za tym co chwila zerkam na zegarek nie wiem czemu.
Telefon tylko w lewej kieszeni, klucze w prawej (mam na smyczy przywiÄ zane). W tylnych pieniÄ dze i Ĺmieci (zawsze oddzielnie).
Drzwi do pokoju majÄ byÄ zawsze zamkniÄte.
Zawsze muszÄ mieÄ radio wĹÄ czone do spania i w nocy.
Na razie wiÄcej nie pamiÄtam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum