Chce zainstalowaÄ na komputerze grÄ need for speed most wanted.W pewnej chwili instalacji pisze mi ,Ĺźe mam za stara wersjÄ sterownikĂłw DirectX.Mam system operacyjny Windows Vista i nowy komputer wiÄc mam wgrane DirectX 10.Dla pewnoĹci wgraĹem teĹź 9 i znowu siÄ to pokazuje. O co moĹźe chodziÄ?
Mam problem z Oblivionem.Otóş postanowiĹem,Ĺźe zainstalujÄ go sobie jeszcze raz.Dobra -zainstalowaĹem,gram.Jednak w pewnym momencie (a konkretnie na poczÄ tku gry) po Ĺmierci cesarza Brutus daje mi klucz do kanaĹĂłw.No i tu jest caĹy szkopuĹ.Gdy prĂłbuje do nich wejĹÄ,level Ĺaduje siÄ , po czym wywala do Windy i bĹÄ d wysyĹaj/nie wysyĹaj.Mam najnowsze stery i Directx,konfiguracja kompa podana w temacie o sprzÄcie.ProszÄ o pomoc!
Wysłany: 2009-02-25, 12:12 Kody,triki,tipsy,problemy z grami
Mam kĹopot z grÄ Need for Speed 2000.Czasami gierka wywalaĹa mnie do systemu :evil:. WiÄc sprĂłbowaĹem instalowaÄ ĹatkÄ do tej gierki.Nic to nie pomogĹo :evil:
MoĹźe wy wiecie dlaczego mnie wywala
MĂłj komp:
Procesor:Intel Core 2 Duo Quad 6600Q(4 rdzenie 8 cache )
Karta graficzna:Gigabate Geforce 9800 GT(chĹodzenie Zalman/ciche)
PĹyta gĂłwna:Gigabyte EP45-DS3R
RAM:Kingston 4 gb
Dysk Twardy:Segate Barachuda 500gb
NapÄd:DVD LG
Wynik w 3DMark05-15 000
Monitor LG Flatron L192WS
Wysłany: 2009-03-02, 17:52 Kody,triki,tipsy,problemy z grami
Mam pewien kĹopot z grÄ Call of Duty :evil: 4.KĹopot polega na tym gdy chce uruchomiÄ grÄ to ona nie chce siÄ wĹÄ czyÄ. :evil:
_________________ JeĹli ktoĹ nie lubi Audi lub Alpinii to znaczy Ĺźe siÄ nie zna siÄ na motoryzacji.A kto prĂłbowaĹ pobiÄ mĂłj rekord w dryfcie w grze GRID Ten rokord to 5.3435547!
Wysłany: 2009-03-02, 17:57 Kody,triki,tipsy,problemy z grami
Mam dwie wersie pirata i oryginaĹa
_________________ JeĹli ktoĹ nie lubi Audi lub Alpinii to znaczy Ĺźe siÄ nie zna siÄ na motoryzacji.A kto prĂłbowaĹ pobiÄ mĂłj rekord w dryfcie w grze GRID Ten rokord to 5.3435547!
Mam problem z gra MiĹ Hubert olimpiada podwĂłrkowa(ale sucha nazwa :D).
InstalujÄ grÄ, wszystko jest ok i jak chcÄ wĹÄ czyÄ to kaĹźe wĹoĹźyÄ pĹytÄ, a pĹyta jest w napÄdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum