OpĹaca siÄ kupiÄ uĹźywane PSP? Na Alledrogo sÄ uĹźywane, bez ĹladĂłw uĹźytkowania (niby, nigdy nic nie wiadomo), a cena jest niĹźsza, za 4 stĂłwy znalazĹem jeszcze z 5 grami.
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-01-30, 15:49
Gry na UMD nie sÄ ci do niczego potrzebne. Spytaj sprzedawce jakie to PSP (FAT/SLIM/3000). Jak 3000 to nie kupuj. Jak slimka to musisz sprawdziÄ jaka pĹyta gĹĂłwna, to muszÄ znaleĹşÄ jaka nie moĹźe byÄ.
FAT - najwiÄksze (dla nie ktĂłrych to zaleta, bo lepiej w rÄkach siÄ trzyma), ma podczerwieĹ (wyĹÄ czanie TV na lekcjach/media markt)
SLIM - mniejsze i lĹźejsze od 30%. Nie ma IRDA'y, ale ma kabel do TV
3000 - nie da siÄ na razie przerabiaÄ, dyskwalifikacja z gĂłry, chyba Ĺźe masz ochotÄ kupowaÄ gry. A poza tym ma mikrofon i fajny ekran. Reszta to slim.
http://www.allegro.pl/ite...stalacyjna.html Chodzi dokĹadnie o tÄ aukcje. Nie jest napisane jakie PSP, ale najpierw to ja siÄ muszÄ rodzicĂłw spytaÄ co sÄ dzÄ o kupnie takiej konsoli ;p Pewnie sprzedam GBA popsute, chociaĹź nikt nie kupi xP Aha, i jakie sÄ ceny gier na PSP, bo sam nie wiem, czy lepiej przerobiÄ, czy gry kupowaÄ.
...
RadziĹbym ci kupiÄ uĹźywane psp i koniecznie 2000, bo 3000 sÄ nieprzerabialne, a jak kupisz nowe 2000 bÄdzie miaĹ wgranego nowego softa, ktĂłry na dzieĹ dzisiejszy jest nieprzerabialny.MoĹźesz teĹź kupiÄ nowe w specjalistycznym sklepie, ktĂłre bÄdzie na starcie przerobione.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-03-04, 18:33
Ja zaĹ w najbliĹźszym czasie, po sprzedaĹźy DS-a < z ktĂłrego flota poszĹa na Wii> mam zamiar sprawiÄ sobie GBA, bo w sumie mam na tÄ konsolÄ jeszcze od groma tytuĹĂłw do przejscia, a granie na emu mnie nie jara ;P
Aktualnie nie mam Ĺźadnej konsoli, ale zamierzam sobie jakÄ Ĺ kupiÄ. MĂłj wybĂłr padĹ na PSP. Jedyne, co mnie jeszcze powstrzymuje przed zakupem, to info od kolegi, Ĺźe podobno takie "coĹ" psuje siÄ po kilku tygodniach.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-03-14, 11:00
Moje dwuletnie takze macha do twojego ;P
I ponadto od wczoraj zaliczam sie do grona szczÄsliwych posiadaczy Wii. Jakby ktoĹ chciaĹ kupiÄ/zamieniÄ siÄ za Red Steel/Splintell Cell/Sonic Riders z mojej strony, niech da znaÄ ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum