ZostaĹam zaproszona na imprezÄ, na ktĂłrej kolega upieraĹ siÄ, Ĺźe pokaĹźe nam boskÄ grÄ. Wkurza wszystkich niemiĹosiernie, wiÄc w koĹcu dopuĹciliĹmy go do komputera i przedstawiĹ sporej czÄĹci naszego matfizu idealnÄ dla nas zabawÄ. Nie ĹźaĹujÄ, Ĺźe jednak sprawdziliĹmy co teĹź kolega wymyĹliĹ :D
Od razu byĹam zachwycona tym, co zobaczyĹam - ĹwietnÄ grafikÄ i udĹşwiÄkowieniem. OkazaĹo siÄ, Ĺźe jest to gra logiczna, polegajÄ ca na doprowadzenie do rury poĹÄ czonej ze zbiornikiem odpowiedniej iloĹci kulek - Goo. Podstawa to umiejÄtne budowanie najróşniejszych konstrukcji, tak, aby umoĹźliwiÄ kulkom przedostanie siÄ do rury.
"Ĺeee, to juĹź byĹo", "dziecinada" - ja nie spotkaĹam siÄ wczeĹniej z czymĹ takim. Ta gra to czysta przyjemnoĹÄ, chociaĹź czÄĹÄ poziomĂłw potrafi nieĹşle wkurzyÄ. SiedzÄ sobie na koĹcĂłwce 3 chaptera aktualnie i jak znajdÄ czas to nawalam dalej :D
POLECAM stanowczo. Przeurocza gra :> GraĹ ktoĹ moĹźe?
Gra jest bardzo ciekawie zaprojektowana i zapewnia duĹźo godzin radosnej zabawy. TwĂłrcy pokazali upartym graczom, Ĺźe o popularnoĹci gier nie ĹwiadczÄ dobre silniki graficzne albo szeroko reklamowane programy od fizyki otoczenia (kurde, nie wiedziaĹem jak to ujÄ Ä do jasnej ch*****!).
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-04-11, 11:37
Nabylem ;p Fajna, chociaz z poczatku wydaje sie niczym ciekawym. Ale jednak! Fajnie sie gra. Chociaz bardziej ode mnie podnieca sie tym moja siostra, heh. I to za 20zl ^^ A najfaniejsze jest chyba budowanie najwyzszej wiezy z nadwyzek glutow :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum