Ahh, rozumiem. Mi teĹź byĹoby takiej szkoda :<
Szkoda teĹź Ĺźe pewnego chĹopaka z mojej klasy zabrali do domu dziecka, bez niego jest tak nudno. I nikt nie krzyczy juĹź Bambuuuuuuuciaaaaaaaaaaaa na lekcji, nikt nie pryska nauczycieli dezodorantem... ;[
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-05-05, 20:15
Ja nie byĹem dziĹ w szkole bo matury (i tak bym nie poszedĹ bo wczoraj wrĂłciĹem ze WĹoch ;p).
Ja kiedyĹ tak kopĹem piĹkÄ, Ĺźe wylÄ dowaĹa w krzakach i nie spadĹa. Nie nie byĹa gĹÄboko.
A mamy kolegÄ piĹkarza. Gramy na boisku, wszyscy robiÄ sobie jaja (koszulki do spodni i kieszenie na zewnÄ trz) a on gra na serio.
Na zielonej szkole w 2 klasie jak byliĹmy, to kolega wziÄ Ĺ piĹkÄ Nike, jakÄ Ĺ porzÄ dnÄ , trzymaĹa powietrze bardzo dĹugo. Jako iĹź mieliĹmy oĹrodek nad Dunajcem (chyba Czarnym), a blisko byĹo boisko, no to jak ktoĹ kopnÄ Ĺ piĹkÄ, to juĹź pĹywaĹa :P Jeszcze trzeba byĹo przejĹÄ przez rzekÄ wiszÄ cy most a la Indiana Jones (czy innej przygodĂłwki), bujaĹ siÄ niemiĹosiernie, a jak dziewczyny piszczaĹy... xd
Ale macie problemy, przebita piĹka.;p chciaĹabym mieÄ takie, serio;)
Marta, kiedy masz ustne matury? Ja umieram ze strachu gdy myĹle Ĺźe mam wygĹaszaÄ prezentacje.;<
I jak Ci poszĹy polski i angielski? KtĂłry temat wybraĹaĹ na pol?
Na polskim rzecz jasna "Pan Tadeusz". I polski, i angielski zadziwiajÄ co dobrze mi poszĹy - moĹźe dlatego, Ĺźe byĹy Ĺatwe i wszystkim poszĹo dobrze.xP A polski ustny miaĹam wczoraj...i to byĹa masakra. Wszystko zapomniaĹam godzinÄ przed, nie potrafiĹam przypomnieÄ sobie ani jednego zdania, chciaĹam stamtÄ d uciec. Ale Kuba doprowadziĹ mnie do porzÄ dku, udaĹo mi siÄ sobie wszystko przypomnieÄ, ale podczas prezentacji i tak mĂłwiĹam zupeĹnie co innego niĹź napisaĹam i co chwilÄ siÄ zatrzymywaĹam i gadaĹam gĹupoty.xP Nigdy nie potrafiĹam mĂłwiÄ, kiedy mam byÄ oceniana. Strach mnie zjadĹ kompletnie, cieszÄ siÄ Ĺźe mam to juĹź za sobÄ . Nie wiem jakim cudem, ale zlitowali siÄ nade mnÄ i dostaĹam 15pkt. Na jedno pytanie komisji odpowiedziaĹam nawet "eee?".xP
A mĂłj kumpel jest maniakiem super gaĹ firmy Nike, Adidas czy innego gĂłwna za co najmniej 6-7 dych.Raz mi mĂłwi, Ĺźe dostaĹ nowÄ piĹkÄ.A ja pytam go:
Ja:KtĂłra piĹka?Chyba juĹź 17, co nie?
Kolega:Nie, dopiero 6.
:/
A jak dostaĹ od taty takÄ za dwie dychy to przebiĹ w krzakach i od razu dostaĹ nowÄ (tÄ drogÄ ).
A moja siostra byĹa na zawodach o bezpieczeĹstwie blabla... i zajÄli 5 miejsce. DostaĹa super fajnÄ piĹke z Nike i juz jest moja :]
Dokladnie taka
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-05-09, 14:28
My mieliĹmy wolne i dodatkowo czÄsto i gÄsto mamy teraz poskracane lekcje, vide wspomniany juz poniedziaĹek czy ostatnia Ĺroda, w ktĂłra zamiast 9 godzin miaĹem...3 ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum