Rozgrywka w Counter-Strike'u opiera siÄ na walce terrorystĂłw z antyterrorystami, w ktĂłrej jedna ze stron musi broniÄ bombsite'u (miejsce gdzie podkĹada siÄ bombÄ) lub zakĹadnikĂłw, a druga podĹoĹźyÄ bombÄ albo uwolniÄ zakĹadnikĂłw. Gra zostaĹa stworzona z myĹlÄ o grze w sieci, a dopiero z czasem, gdy jej popularnoĹÄ wzrosĹa, zostaĹy opublikowane dodatki imitujÄ ce graczy (tzw. boty) umoĹźliwiajÄ ce grÄ w CS-a bez udziaĹu Ĺźywych przeciwnikĂłw
Gra ktoĹ z was w counter strika.
Ja gram i to nawet w turniejach ale nie jestem zbyt dobry.
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-01-03, 14:27
Ojjj, duĹźo wieczorĂłw przetraciĹem z kumplami grajÄ c w tÄ grÄ na lanie. :) ByĹo wesoĹo. Counter Strike byĹ poczÄ tkowo modem do HL, ale pomysĹ byĹ Ĺwietny. Szkoda, Ĺźe teraz ani ja, ani moi znajomi nie majÄ czasu na tÄ grÄ, zabawa byĹa przednia!
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-01-04, 16:19
Kiedys sie w to graĹo maniakalnie, teraz jakos szal mi minÄ Ĺ. jednak trzeba pamietac, Ĺźe to wĹaĹnie CS przekonaĹ mnie do gier druzynowych po multi ;]
Supcio gierka ja z kumplami nawet w sylwestrowÄ noc siÄ bawiliĹmy siÄ Ĺwietnie :-D .A poza tym Cs to jedyna strzelania ktĂłra ma tak duĹźo modĂłw :mrgreen:
_________________ JeĹli ktoĹ nie lubi Audi lub Alpinii to znaczy Ĺźe siÄ nie zna siÄ na motoryzacji.A kto prĂłbowaĹ pobiÄ mĂłj rekord w dryfcie w grze GRID Ten rokord to 5.3435547!
KtoĹ by mi powiedziaĹ coĹ na temat zakĹadania serwera w cs?Bo mam problem z hlds ustawiam
w zakĹadce game counter strike, a jak postawiÄ serwa to pisze mi condition zero.Kto wie jak temu zaradziÄ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum