| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: baczus
2010-09-01, 12:48
Szkoła
Autor Wiadomość
Eowina 

Wysłany: 2009-04-25, 07:13   

Ha, a ja mam już wykształcenie średnie!xP I za tydzień matura....-.-
kiju, pie**** się. Ze wszystkiego mam koło 80-90% na próbnych...z wyjątkiem matmy.xd

kooniq 

Nick na CM: kooniq
Wysłany: 2009-04-25, 07:22   

A ja teeeż mam średnie!^^'
łiiiii;P dziwnie się czuję nie mając planu lekcji i mając świadomość że w pon nie muszę iść do szkoły;]

edit: a co do matury to chcę po prostu... zdać.xp wynik nie jest taki ważny, starczy mi po 50% ze wszystkiego.;f

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Wysłany: 2009-04-25, 07:55   

DaGrasso, u nas była w 4 i 5 klasie.

Wielokropek 
Glamrocker

Nick na CM: ...
Wysłany: 2009-04-25, 09:38   

U mnie też jest w klasach 4-5, a ocena z klasy 5 liczy się do śreniej z na koniec szóstej. Tak samo z muzyki, plastyki i informatyki.

rafikomp 
TurboDymoMan

Wysłany: 2009-04-25, 10:12   

DaGrasso napisał/a:

A Techniki nie mam bo ma się tylko w 4 i 6 klasie (przynajmniej u nas :/)

A u mnie w tym roku technika jest w sali inforamtycznej, robimy na niej zadania informatyczne(przez 5 minut i młócę z kumplami w cs-a), ale oceny z nich wpisywane
w rubrykę ''technika''.

Eowina 

Wysłany: 2009-04-25, 19:43   

Ja się masakrycznie boję matmy...raz piszę na 70%, a raz na 40%;/. Mam nadzieję że jakoś pójdzie. Zresztą...30 czerwca się okaże.;P Magda, a co ty zdajesz?

kooniq 

Wysłany: 2009-04-27, 15:10   

oprócz polskiego i angielskiego - biologię i chemię. Bioli trochę żałuję, nie chce mi się uczyć;)

Eowina 

Wysłany: 2009-04-30, 07:16   

A na jakim poziomie? Ja biologię też zdaję (tzw. rozszrz:P), nie mam pojęcia jak mi pójdzie, bo próbne arkusze na ok. 80%, ale na lekcjach byłam beznadziejna i wiem, że nic nie umiem xP

kooniq 

Wysłany: 2009-05-01, 14:23   

biologia i chemia na poziomie R;p resztę podstawy. A jaki masz temat na ustny polski?xP ja jak próbuje sobie ćwiczyć mówienie to za każdym razem sie śmieje, nie wiem dlaczego. A śmiać się raczej nie mam z czego bo mój temat to 'dramat drugiej wojny światowej w literaturze i kinematografii' czy coś takiego;) już to sobie wyobrażam - gadam że kobieta w getcie odgryza kawałek swojego martwego dziecka z uśmiechem na twarzy. lekka porażka!;f

a umieć to ja też zbyt wiele nie umiem hehe, teraz powtarzam lektury;P chyba najmniej boję się języka.

Eowina 

Wysłany: 2009-05-01, 18:05   

ja tez angielskiego boję się najmniej, w sumie najłatwiejszy egzamin. a temat z polskiego mam podobny, bo holocaust w literaturze i filmie;p

xRazor 
Taki mały spamer.

Wysłany: 2009-05-05, 18:14   

Dzisiaj dziwczyny pojechały na zawody i w klasie zostało się 9 osób :] Na angielskim zjedliśmy z kolegami 5 ogromnych pak chipsow i lody, a to wszytsko stawial kolega który przyniósł 20zł na rozpuste. Ten oto kolega pewnego razu przyniósł 30zł, kupił 10 kinder niespodzianek i oddawał czekolade dzieciom, bo chciał mieć tylko zabawki ;]

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-05-05, 19:12   

Ja mam lepsza przygode: zlozylismy sie w pare osob na pilke do nogi no i kolega poszedl po pilke na przerwie do Galerii Dominikanskiej :P No dobra. Troche se tam pogralismy. Po lekcjach poszedlem z merylem (ten kolega) i Psemyslavem (jadlos) wykonac misje dla klasy (bo szkola kazala zrobic zbiorke jablek i marchewek dla jakiegos konia, za punkty na lige klas, no i w trojke przynieslismy do szkoly 25kg jablek ;p), wracamy do tej szkoly a tam co? Przychodzi Wikus z gejusem z informacja, ze jakies koksy wyrabaly pilke gdzies w krzaki, a ta sie nabila na cos i sie przebila. No genialnie, sie nacieszylismy pare godzin :(

xRazor 
Taki mały spamer.

Wysłany: 2009-05-05, 19:15   

To coś słaba piłka musiała być (albo mocne koksy)

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-05-05, 19:16   

Niee, pilka byla elegancka :<

xRazor 
Taki mały spamer.

Wysłany: 2009-05-05, 19:18   

Ile za nią daliście? Ja mam teraz piłkę, którą mój tata zamówił na stacji Orlen za punkty :]

Odpowiedz do tematu